Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GORAN POSVETIO EMOTIVNE RIJEČI SUPRUZI NIVES 'Moja prelijepa supruga'

Goran Ivanišević primljen je u tenisku Kuću slavnih u Newportu na Rhode Islandu gdje je stigao u pratnji supruge Nives

 Izvor: Instagram

'Ovo je ostvarenje snova',  rekao je wimbledonski pobjednik Goran Ivanišević na svečanosti u Newportu, gdje je postao prvi Hrvat koji je uvršten u Međunarodnu tenisku kuću slavnih. Gorana je u društvo teniskih besmrtnika uveo njegov dječački idol John McEnroe, a medalju člana Međunarodne kuće slavnih oko vrata mu je objesio predsjednik ove organizacije i njezin član Stan Smith.

'Prije 42 godine sam započeo ovo putovanje iz malog grada Splita u Hrvatskoj i danas će ono završiti u Newportu. Na tom putu moram zahvaliti nekim ljudima, s kojima sam prošao kroz dobre i loše trenutke, kroz uspone i padove', rekao je te nabrojao trenere koji su mu pomogli da postane ono što je danas. 

Poseban prostor u zahvali dobili su njegovi roditelji - otac Srđan i majka Gorana. 'Dvije najvažnije osobe u mojoj karijeri - mama i tata. Dvoje ljudi koji su žrtvovali svoje zdravlje, svoje karijere, svoje vrijeme i davali mi bezuvjetnu ljubav kako bih uspio. Mama i tata, nema tih riječi kojima bih vam mogao zahvaliti, niti mogu učiniti nešto čime bih vam mogao zahvaliti za sve što ste učinili za mene. Kad bih opet morao proći ovo putovanje, opet bih vas izabrao za mamu i tatu i opet bismo pošli zajedno. Volim vas i hvala vam na svemu', rekao je Splićanin, a potom se zahvalio svojoj djeci - malenom Oliveru te Emanuelu i Amber, koji osjećaju ponos zbog onoga što je njihov otac ostvario.

I za kraj, Goran je zahvalio jednoj od najvažnijih žena u svome životu, supruzi Nives. 'Moja prelijepa supruga. Kad sam postajao dobar, ona je bila mala djevojčica. Nije imala pojma o meni, nije imala pojma o tenisu, a sad, nakon više od 20 godina, stoji tu iznimno ponosna i prelijepa. Hvala ti na podršci i ljubavi", poručio je Goran svojoj voljenog Nives.

Magazin

Royals