Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sara i Edita su savršeni spoj zahvaljujući Editinoj mami: 'Bila je u pravu'

Priča koja stoji iza njihovog odnosa je preslatka!

 Izvor: Goran Popovski / Nemanja Novaković

Nakon nekoliko mjeseci šuškanja i nagađanja, napokon je stigla potvrda jedne od najzanimljivijih suradnji u regiji. Iako su neki mislili da fotografije najavljuju editorijal časopisa, riječ je o duetu Sare Jo i Edite Aradinović. Spoj njih dvije sigurno će izazvati ogromnu pažnju, a sudeći po komentarima publike, koji su ovo i priželjkivali, ovo je idealna kombinacija koja sluti na veliki glazbeni hit! S obzirom na to da je i nas zaintrigirao ovaj spoj, ali i pjesma imena 'Varalica', razgovarali smo s djevojkama koje su nam otkrile detalje sa snimanja spota, što se krije iza njihove suradnje, ali i koja su im očekivanja.

Varalica
Izvor: YouTube

 Na njihovom se duetu radi još od početka godine. 'Pripreme su trajale dugo i imale smo veliku tremu prije puštanja prvih fotografija na društvene mreže', rekla nam je simpatična Sara, koja nam je ispričala i slatku priču koja se krije iza svega. 'Nas dvije smo se upoznale na jednom splavu davno prije, bile smo jako mlade. Nakon toga se nikako, što mi je nevjerojatno, nismo srele 10 godina. Početkom godine mi je Edita poslala poruku na Instagram, bila je toliko slatka. Mislila je da možda neću ni vidjeti poruku, ali jesam. Napisala mi je da ju je mama ohrabrila da mi se javi, jer joj je rekla da je ova pjesma stvorena za nas dvije. Samo ću reći - mama je bila u pravu', kaže nam Sara.

sara jo i edita Izvor: Nemanja Novaković

Pjesma je nastala u produkciji Bassivity, a tekst i muziku pisala je upravo Edita. 'Uvijek me zaintrigira kada mi netko kaže da me vidi u nekoj pjesmi. Ova pjesma mi se dopala na prvo slušanje. Odmah sam bila za da to bude naš duet, počele su stizati ideje koja će koji dio pjevati', opisala nam je 27-godišnjakinja.

A kakva je pjesma?

'Za neke je ovo neočekivan spoj, a ako mene pitate ja mislim da ovdje nema zrnca neočekivanog. Ako pogledate vokale, boje glasa, scenski nastup, ljubav prema vizualnom - vidjet ćete da je ova suradnja baš očekivana', vjeruje Sara, a s njom se slaže i Edita koja ističe kako je ovo savršen spoj dvije različite individue. 'Sama slika pa onda i ton daju tu čar', rekla nam je Edita. 

Za neke je ovo neočekivan spoj, a ako mene pitate ja mislim da ovdje nema zrnca neočekivanog

Sara Jo

Sara pjesmu opisuje kao zdravi R'n'B i pop. 'Ova pjesma te vraća u neko najljepše moguće vrijeme, pogotovo ako si dijete 90-ih. Ima taj neki vibe ranih 2000-ih, ali i moderan twist', kaže nam Sara, koja je i ovaj put imala prste u osmišljavanju spota. Kako nam je i Sara rekla, s obzirom na to da je riječ o Editinom tekstu, odmah na početku je izrazila želju za osmišljavanje ideje za spot. 'Ovog sam puta kontaktirala Kuklu (Katarinu Rešek iz Slovenije', čiji rad već neko vrijeme pratim. Ima upečatljive detalje i morala sam je pozvati na kavu. Tada sam joj pustila pjesmu, a ona mi je nakon nekoliko dana poslala prezentaciju od 25 strana. Pala mi je vilica i znala sam da je to to. Ona je zaslužna za spot, a mi smo beskrajno uživale u cijelom procesu', rekla nam je Sara.

sara jo i edita Izvor: Goran Popovski / Nemanja Novaković

Edita nam je otkrila kako je bilo na snimanju. 'Ma bilo je strava. Nije bilo anegdota jer smo bile pod pritiskom da se sve završi na vrijeme i da bude savršeno', kaže nam 28-godišnjakinja, koja nema prevelika očekivanja. 'Ja sam i Sari rekla da uopće ništa ne očekujem, i ne nadam se, ali bih se voljela iznenaditi i da se jedno jutro probudim i bude 100 milijuna pregleda. Vidjet ćemo', uzbuđena je Edita. 

Na fotografiji kojom su najavile suradnju, Sara Jo i Edita su u raskošnim kostimima koji asociraju na Mariju Antoanetu. Nekima je to ličilo na Madonnin čuveni nastup iz devedesetih za pjesmu "Vogue", nekima na kostime iz filma Marija Antoaneta iz 2006. godine, ali ono što je sigurno je da se radi o autentičnom video spotu i vizualno upečatljivom projektu, iza kakvih i inače stoje ove dame.

Povezane vijesti

Magazin

Royals