Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olja žali za pokojnim suprugom: 'U show sam ušla jer bježim od demona'

Zvijezda realityja 'Ljubav je na selu' priznala je kako je njeno sudjelovanje u televizijskim showovima kao i izvođenje raznih performansa zapravo 'bijeg od demona'

 Izvor: Instagram

Ekstravagantna umjetnica iz Splita, 58-godišnja Olja Einfalt Mihovilović koja se proslavila sudjelovanjem u emisijama 'Večera za pet na selu' i 'Ljubav je na selu', otvorila je dušu o emocijama prema kandidatu iz showa, ali i pokojnom suprugu. Za RTL je priznala kako je njeno sudjelovanje u televizijskim showovima kao i izvođenje raznih performansa zapravo 'bijeg od demona', želja da izađe iz kolotečine i bar nakratko zaboravi smrt supruga Marka Mihovilovića. On je, naime, preminuo prije dvije godine.

'Stvarno smo bili jako povezani, sve smo zajedno radili, bili smo jako dobri supružnici jedno drugome. Jako smo se voljeli. Imam osjećaj da je on tu sa mnom i da moram biti jaka. Njegova želja i borba su sada dio mene', otkrila je Olja za RTL. O Draganu pak, kandidatu 13. sezone showa 'Ljubav je na selu', koji je upravo nju odabrao za svoju suputnicu također je imala samo riječi hvale.

'Ja i Dragan smo se našli kao osobe, kao tipovi ljudi. Mislim da smo stvarno slični. Jako smo se dobro zabavljali, ali što se tiče emocija, mislim da i on i ja imamo još neke stvari za riješiti što se tiče naših prijašnjih iskustava. Nažalost, i on i ja smo udovci. Nije lako sve to zaboraviti', rekla je. Dragan je s djecom sredinom lipnja prisustvovao i ponovnom otvorenju njene modne trgovine 'Skandal' u Splitu. 

Povezane vijesti

Oljina je kćerka, pak, stipendistica proslavljenog modnog dizajnera Alexandera McQueena te se trenutno nalazi u Parizu, a studij pohađa u Londonu. 'Nažalost, Paula i ja nismo se dugo vidjele zbog korone, ali stalno smo na liniji. Ona mi je i dijete i prijatelj', rekla je Olja, iznenađena što je kći krenula njenim dizajnerskim koracima.  

Magazin

Royals