Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

50. ROĐENDAN

Danijela Martinović opet nasmijana kao nekada: 'Neopisivo'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Proslavila je 50. rođendan i nije skrivala koliko je sretna

Izvor: Instagram

Iako joj zbog mladolikog izgleda, ali i vrckavosti i vedrog duha, nitko ne bi dao toliko Danijela je jučer navršila 50 godina. S obzirom na okruglu brojku, vrijedilo je proslaviti. Iako joj je u posljednje vrijeme bilo vrlo izazovno, posebice nakon prekida dugogodišnje veze s glazbenikom Petrom Grašom, nije dala da joj išta pokvari dan. Štoviše, bila je nasmijana baš kao i nekada, a i sama je na društvenim mrežama otkrila da je neopisivo sretna. 

'Neopisiva lakoća postojanja u svim bojama', kratko je napisala Danijela koja je pozirala s balonima u ljubičastim, zlatnim i bijelim nijansama. Kao što to pravi rođendan i zahtjeva, osmijeh na lice joj je izmamila i rođendanska torta, a da je izgledala besprijekorno dokazuje i prekrasna plava haljina koja joj je stajala kao salivena. 

Kao što je i sama jučer dala do znanja, brojkama se - u ovom smislu godinama, ne zamara. 'Ipak je danas moj rođendan... i zato kad me pitaju koliko imaš godina, odgovaram im: 'Ne znam, još uvijek brojim zvijezde', napisala je ispod jučerašnje fotografije stihove iz svoje knjige 'Šalabahter života'. Koliko voli slavlja, nikada nije skrivala. 'Možda je upravo srpanj moj najdraži ljetni mjesec jer je to ujedno i moj rođendanski mjesec. Svi koji me znaju, znaju da i obožavam rođendane... jer život ne treba odgađati! Svojim prijateljicama bih radila i izmišljene rođendane', rekla je nedavno na Instagramu.

Podsjetimo, u svojih je 50 godina ostvarila mnogo. Danijela je bila članica grupe 'Magazin' od 1991. do 1996. godine. Prije toga, na hrvatsku se glazbenu scenu probila kada je 1989. godine na Splitskom festivalu pjevala pjesmu 'Zumbuli'. Nakon što je 1991. godine 'Magazin' napustila tadašnja pjevačica Ljiljana Nikolovska, Danijela je započela nastupati s ovim bendom s kojim je snimila tri albuma.

Kada je privatni život u pitanju, uvijek je bila samozatajna. Dugi niz godina je bila u vezi s pjevačem Petrom Grašom i time su bili jedan od najdugovječnijih pjevačkih parova na domaćoj sceni. Iako su mnogi mislili da će par jednog dana stati pred oltar, oni su se nedavno odlučili razići, što dan danas nisu komentirali. No, ako je suditi prema njezinim objavama, vrlo je sretna. 

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals