Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stručnjakinje sigurne: 'Princu Georgeu ostat će duboka rana'

Europsko prvenstvo u nogometu je završeno. Veliko finale Italije i Engleske završilo je pobjedom talijanske momčadi, što je donijelo veliko razočarenje kod domaćina, s obzirom na to da se utakmica igrala pred brojnom engleskom publikom na Wembleyju

 Izvor: Profimedia

Unatoč tome što je prošlo već nekoliko dana od završetka Europskog nogometnog prvenstva, na kojemu je prvo mjesto uzela talijanska momčad. Veliko finale Italije i Engleske donijelo je veliko razočarenje kod domaćina, s obzirom na to da se utakmica igrala pred brojnom engleskom publikom na Wembleyju. Među razočaranima bio je i sedmogodišnji princ George, kojemu je ovo natjecanje bilo prvo na kojemu je pomno pratio svaku utakmicu svoje momčadi. Kako tvrde stručnjaci, izgubljena utakmica i razočarenje bi na njega moglo ostaviti dublje posljedice.

princ george Izvor: Profimedia

Rachel Bowie i Roberta Fiorito su razgovarale u podcastu koliko je spomenuta utakmica bila utjecajna. Gospođa Bowie izjavila je da će princu Georgeu ostati duboka rana, nakon što je cijeli svijet vidio da mu je srce slomljeno. 'Bilo je to potresno, posebno u njegovim godinama. Mislim da će to biti nešto što će Georgeu biti rana do kraja života. Ako i kad se vrate u takav trenutak, to će biti duboka rana. Uvijek će ga pamtiti', složile su se dame. 

princ George Izvor: Profimedia

Inače, Kate i William su na svojim društvenim mrežama posvetili objavu engleskoj momčadi, ne skrivajući koliko su im srca slomljena zbog njihovog poraza. 'Slomljena su nam srca. Čestitam Italiji na velikoj pobjedi. Engleskoj želim reći - dogurali ste daleko, ali nažalost ovaj put to nije bio vaš dan. Uspravite glavu visoko i budite ponosni na sebe. Znam da slijedi još puno toga', napisao je William na Instagramu, uz fotografiju neutješne reprezentacije.

Bilo je to potresno, posebno u njegovim godinama

Poznato je da je najstariji sin princa Williama i Kate zaljubljenik u nogomet, a prije dvije godine s tatom je s tribina pratio i utakmicu Aston Ville u Norwichu. Poput pravog navijača glasno je bodrio svoj omiljeni tim. Njegovi roditelji tada su javno priznali da je George toliko opsjednut tim klubom da svako jutro pušta njihovu himnu i tako ih budi. prije dvije godine, pak, za rođendanski portret majci je pozirao u dresu nacionalne reprezentacije. Prema riječima princa Williama, George se u nogomet zaljubio za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva 2018., a sudeći prema najnovijim fotografijama, ta strast ga do danas nije napustila.

Povezane vijesti

Magazin

Royals