Ljeto je počelo i brojne domaće, ali i svjetske zvijezde zatrpale su društvene mreže brojnim fotografijama na kojima poziraju u kupaćim kostimima. I dok neke sramežljivo poziraju pokušavajući sakriti poneke nedostatke, druge raširenih nogu ponosno pokazuju svoje bujne atribute. U ovu drugu skupinu spada srpska pjevačica Jelena Karleuša koja je u nekoliko intervjua istaknula kako ne postoji zgodnija žena na ovim prostorima od nje kada je riječ o, kako kaže, Showbizz sceni.

I dok se neki slažu s njezinom izjavom i pišu kako pjevačica nema konkurencije, drugi komentiraju kako je za savršen izgled zaslužan isključivo Photoshop koji, kako stoji na društvenim mrežama, koristi na dnevnoj bazi. Slična rasprava dogodila se na posljednjoj fotografiji koju je Karleuša objavila. I ovaj put pozirala je u izazovnoj pozi, a na sebi je imala minijaturni dvodijelni kupači kostim, a lice je prekrila šeširom.

‘Opet peglaš fotografije. Ma uzalud ti sve kada smo te vidjeli na koncertu’, ‘Ovo je najzgodnija žena. Niti Jennifer Lopez ti ne može konkurirati’, nizali su se komentari ispod spomenute objave. Jelena se, po uzoru na svjetske face, nije pretjerano obazirala na negativne komentare pa nije ulazila u daljnju raspravu s brojnim hejterima. Godinama unazad poznata je i kao žena koja ima nekoliko tisuća ljudi na svojoj blok listi pa postoji mogućnost da se i nekoliko novih našli na tom slavnom popisu.