Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOKUMENTARAC ĆE OTKRITI

Sin Angeline Jolie je možda 'ukraden' iz ruku svoje rođene obitelji?

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Je li najstariji sin Angeline Jolie žrtva kriminalnih radnji u Kambodži?

Izvor: Profimedia

Je li došlo vrijeme za istinu? Uskoro bi svjetlo dana trebao ugledati dokumentarac koji ukazuje na potencijalno neetičke prakse korištene u kambodžanskom sustavu posvajanja djece. Među djecom koja su se našla u navodom problemu je i 19-godišnji Maddox Jolie, koji od 2002. godine živi s mega popularnom holivudskom glumicom Angelinom Jolie. Inače, glumica je sina tada usvojila uz pomoć agentice Lauryn Galindo, a koja je 2004. godina završila iza rešetaka zbog 'krivotvorenja dokumenata za dobivanje američkih viza za siročad iz Kambodže'.

Redateljica nadolazećeg dokumentarca, 21- godišnja Elizabeth Jacobs, a čiji su roditelji također koristili usluge Galindo, ponovno će se osvrnuti na tvrdnju kako su siromašne kambodžanske obitelji godinama bivale metom različitih agencija za posvajanje djece. Kako se ističe, u periodu od 1997. do 2001. godine većina procesa posvajanja djece iz Kambodže američkim obiteljima, išla su preko Galindo.

Kada je ovaj skandal razotkriven ranije, američka vlada i nekoliko drugih zemalja zaustavili su mogućnost daljnjih posvajanja djece iz Kambodže, a Angelina je tada rekla da ne zna ništa o ilegalnoj trgovini, u koji je upleteno i ime njezinog sina. Također, ne postoji dokaz da Maddox nije bio siroče, a glumica je i ranije inzistirala da jednoj majci nikada ne bi uzela dijete na takav način - prisilno. 

Inače, Maddox ima važnu ulogu u životu svoje majke, uz to što joj je prvo dijete. Naime, otkako je Angelina započela sudski spor s bivšim suprugom Bradom Pittom, uvijek je imala podršku najstarijeg sina, zbog kojeg njihov odnos navodno i došao kraju. Nakon što se oštro sukobio sa slavnim ocem, a potom protiv njega svjedočio na sudu u bitci za skrbništvo koje je Pitt vodio (a kasnije i dobio željeno zajedničko skrbništvo) protiv bivše supruge, izgleda da je najstariji sin bivšeg bračnog para odlučio zadati još jedan udarac svom ocu. Naime, Maddox se, prema ranijem pisanju Entertain Timesa, navodno planira pridružiti scijentologiji, zbog čega Brad bijesni. Paralelno je ljut i na bivšu suprugu jer je to dozvolila 19-godišnjem posvojenom sinu koji je, izgleda, odlučio iz prezimena maknuti 'Pitt' i zadržati samo majčino prezime.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals