Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TUŽNE VIJESTI

Ubijen 26-godišnji voditelj: 'Nisam spremna pričati o svemu'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Oglasila se njegova suvoditeljica, kolegica i prijateljica

Izvor: Instagram

Svijet zabave izgubio je još jednu zvijezdu. Mat George, koji je vodio popularni podcast She Rates Dogs, preminuo je u ranim jutarnjim satima u subotu, 17. srpnja. Imao je samo 26 godina. Suvoditeljica pokojne zvijezde Michaela Okland potvrdila je njegovu smrt u izjavi na Twitteru gdje je otkrila da je Mat ubijen u 'hit and run' nesreći - što znači da je žrtva prometne nesreće u kojoj krivac nije stao, već pobjegao s mjesta nesreće. 

'Radije bih da sam ovdje zbog nekog drugog razloga. Mat je sinoć ubijen u napadu. Trenutno nemam druge riječi. Voljela bih kontaktirati sve koji ga osobno poznaju, ali vijest je već izašla i jednostavno to više nema smisla', započela je emotivnu objavu njegova kolegica. Prema CBS-u iz Los Angelesa, policijska uprava u Los Angelesu izvijestila je da je pješaka udario bijeli BMW i usmrtio dok je hodao neobilježenim pješačkim prijelazom u subotu ujutro oko 02:20 sati na području Beverly Grovea u Los Angelesu. Vlasti su rekle da je na mjestu događaja proglašen mrtvim.

Organi reda traže pomoć javnosti u pronalaženju vozača spomenutog automobila koji je udario voditelja podcasta. Nakon tragedije, Michaela je podijelila zaseban post zahvaljujući ljudima na podršci.'Hvala svima koji su se javili, stvarno mi je žao, ali vjerojatno neću odgovoriti još neko vrijeme čak i ako smo bliski', napisala je na Twitteru pa dodala: 'I veliko hvala svima koji pričaju priče i dijele kako je utjecao na vas. Kad god pomislite na njega u budućnosti, molim vas razgovarajte o njemu'. 

Dodala je kasnije da postoji još jedna epizoda podcasta koju je snimila s Matom, ali da će pričekati neko vrijeme prije objave. 'Znam da ću se u godinama koje slijede osjećati toliko sretna što ima toliko snimaka Matova smijeha. Nisam spremna razgovarati o svemu ili ga spominjati u prošlom vremenu kako bih ga opisala. Mislim da ste svi znali, u roku od 10 sekundi nakon što ste ga slušali, koliko je Mat George živahan, pun ljubavi i divan. Ova zajednica ga je činila sretnim. Vaše riječi i podrška učinile su ga tako sretnim. Hvala što ste razgovarali o njemu', zaključila je shrvana Michaela koja vjeruje da Mat neće biti zaboravljen. 

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals