Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danijela Martinović: 'Napokon mi se ostvarila želja'

Ovo je čekala više od 20 godina

 Izvor: Instagram

Tko bi rekao da je vrckava pjevačica Danijela Martinović prije nekoliko dana proslavila jubilarni 50. rođendan? Iako je na glazbenoj sceni više od 30 godina, a iza sebe ima brojne hitove, Splićanka i nakon ulaska u šesto desetljeće izgleda, kako kažu pratitelji, poput djevojčice. Iza nje je, slobodno možemo reći izazovni period s obzirom na to da je prekinula dugogodišnju vezu s glazbenikom Petrom Grašom, ali pjevačica unatoč svemu ne skida osmijeh s lica.

To dokazuje i posljednja fotografija na društvenim mrežama na kojoj pjevačica poput princeze u dugoj haljini pozira s osmijehom od uha do uha. Na kratko se vratila u prošlost, točnije u davnu 1998. godinu kada je imala jednu neobičnu želju. Da se želje ostvaruju ‘kad tad’ pokazala je objava na njezinom Instagram profilu.

danijela martinović Izvor: karmen oblak

'Kada sam davne 1998. prvi puta prilazila Dvorcu Zemono zastao mi je dah i rekla sam - ovdje se moram slikati! Napokon mi se želja ostvarila, baš na moj rođendan...', napisala je Danijela u opisu fotografije. Vjerni pratitelji odmah su zatrpali objavu pozitivnim komentarima. 'Mila Danijela, želim ti od sveg srca da si vječno ovako nasmijana', samo su neki od komentara ispod objave. 

Povezane vijesti

Podsjetimo, jedan od najomiljenijih parova, kako su ih nerijetko oslovljavali prije nekoliko mjeseci stavio je točku na dugogodišnju vezu. Sada već bivš partneri, svoju ljubavnu priču započeli su prije više od dva desetljeća, a iako oboje slove za jedne od najvećih zvijezda na domaćem glazbenom nebu, privatnost su vješto uspijevali zadržati dalje od očiju javnosti pa su tako o svojoj intimi progovarali tek u rijetkim trenutcima.

Magazin

Royals