Glazbenici su nakon duge pauze napokon dočekali svojih ‘pet minuta’ pa su kao u neka dobra, ‘stara’ vremena ponovno počeli pjevati u  noćnim klubovima, a bankovni račun naglo se pune. Pjevačica Jelena Karleuša u posljednjih mjesec dana imala je nekoliko koncerata, a sudeći po društvenim mrežama, atmosfera u noćnim klubovima bila je i više nego zagrijana kada se na pozornicu popela atraktivna plavuša.

Iako pratitelji nestrpljivo čekaju nove pjesme koje pjevačica mjesecima unazad najavljuje, vjerni obožavatelji raduju se i njezinim kontroverznim objavama na društvenim mrežama. Bez obzira na to što je Jelena davnih dana pomaknula granice i navikla svoje fanove na nesvakidašnje modne kombinacije, neke objave još uvijek izazivaju lavinu komentara. Kako pozitivnih tako i negativnih.

Ovaj put pozirala je u minijaturnom kupaćem kostimu sa zmijskim uzorkom, a kombinaciju je upotpunila sunčanim naočalama i skupocjenom narukvicom s potpisom Cartier. Za ovaj popularni komad nakita pjevačica je iskeširala oko 37 tisuća kuna, ali bez obzira na cijenu, narukvica je pala u drugi plan.

Brojni pratitelji zatrpali su društvene mreže komentarima, a najviše njih osvrnulo se na njezino, kako pišu, zmijsko tijelo. I dok neki pišu kako Jelena i u petom desetljeću vrijedno radi na svojoj figuri, drugi komentiraju kako treba smanjiti korištenje kojekakvih alata u Photoshopu jer su ju, stoji ispod objave, vidjeli uživo. ‘Nema zgodnije žene na Balkanu. Bila sam na njezinom koncertu i samo se pitam - gdje je žena s fotografije’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.