Tijekom čavrljanja Jennifer Aniston s radijskim voditeljem Howardom Sternom, postavilo se i pitanje (misleći na Zoom razgovor s Bradom Pittom): 'Nije li ti to bilo neugodno'? Ona je odmah odgovorila: 'Ne. Bilo je apsolutno zabavno. Znate, Brad i ja smo prijatelji koji često razgovaraju. Uopće nema nikakvih neobičnosti, osim onih iz perspektive ljudi koji su to gledali i koji žele od nas nešto više'. Prema riječima anonimnog izvora za US Weekly, njihov odnos je uzajamno koristan. 

 'Oni su povremeni prijatelji s povlasticama, što je neka vrsta javne tajne među njihovim prijateljima', govori insajder, napominjući kako se to vjerojatno nikada ni neće javno potvrditi. 'Ali to nije nešto što bi bili spremni podijeliti. Osim toga, ne bi voljeli postaviti previše očekivanja jedan prema drugome', objasnio je i istaknuo koliko im je bitno njihovo prijateljstvo koje ne žele ugroziti. 'Uvijek postoji mogućnost rasplamsane romanse, ali za sada je to javna tajna dviju vrlo privatnih i prilično sramežljivih osoba', zaključuje.

Podsjetimo, da se između njih nešto događa fanovi su bili uvjereni ove veljače. Uvjereni su bili da konačno imaju dokaz da Jen i Brad 'mute', nakon mnogo lažnih vijesti o tome kako su obnovili vezu. Naime, nakon što je glumica tada objavila selfie na svom Instagram profilu, u pozadini fotografije mogao se uočiti muškarac kojem se ne vidi lice, ali koji je po svim drugim obilježjima jako sličan Bradu.

Lavinu uzbuđenja među fanovima pokrenuo je fan koji je podijelio na društvenim mrežama screenshot Jenniferinog selfieja, koji je snimila dok se igrala sa svojim psom Clydeom u prikolici na setu dokumentarca kojeg snima za Apple TV+. Pažnju, međutim, nisu privukli ni Jennifer ni Clyde, nego muškarac koji leži na podu pored psa. Vidljiva su mu samo prsa i dio donjeg dijela tijela, no većina obožavatelja složna je kako taj muškarac definitivno Brad.