Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CHARLES, ČEGA SE BOJIŠ Njega je najviše šokirala vijest o Harryjevoj knjizi

Vjeruje se da će odbjegli princ reći tko je imao rasističke komentare zbog Archiejeve boje kože

 Izvor: Profimedia

Vojvoda od Sussexa koji sa suprugom Meghan i djecom, Archiejem i Lilibet Dianom, živi u Kaliforniji, napisao je memoare o svom životu, a prava na knjigu već je prodao velikoj američkoj izdavačkoj kući Penguin Random House. Kao predujam, 36-godišnji princ Harry navodno je primio 20 milijuna dolara, a cijeli će prihod donirati u dobrotvorne svrhe. Na svojim memoarima radio je s piscem iz sjene J. R. Moehringerom, inače književnikom nagrađenim Pulitzerom koji je pisao i memoare tenisača Andrea Agassija i suosnivača Nikea Phila Knighta. Reakcije su već počele pristizati!

princ Charles Izvor: Profimedia

Sinoć je princ od Walesa, Charles, prisustvovao prijemu u rasadniku vojvodstva Cornwall sa svojom suprugom Camillom, vojvotkinjom od Cornwalla. Par je bio na događaju kad su izašle vijesti o memoarima princa Harryja, što je njima bilo veliko iznenađenje. Jedan pomoćnik iz palače je rekao da je Charles bio toliko šokiran Harryjevim potezom, da je jednostavno ponavljao: 'O, Bože'. Detalji o tome što misli o svemu još nisu poznati, ali ova rečenica nagađa da je Charles u strahu, a čega se točno boji, nitko osim njega samog ne zna. Još jedan insajder odbio je ulaziti u detalje o knjizi dok se ne sazna njezin sadržaj. 'Vjerojatno će obitelj odgovoriti na pitanja sljedeće godine kada treba biti objavljen ovaj memoar', rekli su insajderi iz palače. Također su rekli da je prinčevog oca ta vijest 'iznenadila'.

Neki ipak vjeruju da je obitelj pa tako i Charles, znala za pisanje knjige, no onda nije jasno zašto je bio šokiran. Glasnogovornik Harryja dodao je da se od njega neće očekivati ​​odobrenje iz Buckinghamske palače. Sinoć su izdavači Penguin Random House otkrili da su osigurali globalni ugovor za objavljivanje memoara princa Harryja. 

princ Harry Izvor: Profimedia

'Nisam pisao kao princ kakav sam rođen već kao čovjek kakav sam postao. Nadam se da ću vam kroz svoju priču - padove, pogreške, naučene lekcije - pokazati da, bez obzira odakle dolazimo, imamo više zajedničkog nego što mislimo. Duboko sam zahvalan na prilici da podijelim ono što sam naučio tijekom dosadašnjeg života i uzbuđen što će ljudi pročitali moj vlastiti prikaz života koji je točan i potpuno istinit', rekao je Harry. Pisao je o vremenu provedenom u vojsci, sreći koju je pronašao u očinstvu i braku te o brojnim dosad nepoznatim detaljima iz svog života (pa čak i informaciju o tome tko je imao rasističke komentare prema njegovom sinu Archieju) koji svakako neće dobro utjecati na ionako loše odnose s ostatkom britanske kraljevske obitelji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals