Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

mirjana posavac

ŠOK U PROGRAMU UŽIVO Usred intervjua srušila se HRT-ova novinarka

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Novinarka je, kako kažu kolege, stabilno

Izvor: HRT

Novinarki Hrvatske radiotelevizije Mirjani Posavac pozlilo je tijekom intervjua kojeg je u središnjem Dnevniku HRT-a vodila s članom predsjedništva stranke Domovinski pokret, Igorom Peternelom. U tom trenutku Igor je pričao o iznenadnoj ostavci predsjednika spomenute stranke Miroslava Škore, a tijek razgovora bio je uobičajen, javlja Jutarnji list.

Izvor: HRT

U jednom trenutku Mirjana je izgubila ravnotežu i pala. S obzirom na to da se program emitirao uživo, gledatelji su mogli vidjeti kako je novinarka u jednom trenutku samo nestala iz kadra. Peternal joj je odmah pristigao u pomoć, a u tom trenutku program je prekinut i vraćen u studio gdje je voditelj Đurđica Dobrac šokirano prokomentirao: 'Nadamo se da je Mirjana dobro', kratko je rekao.

Kolege s HRT-a prokomentirali su ovaj nesretni događaj te otkrili kako novinarka nije pala u nesvijest već je u jednom trenutku zbog velike vrućine i iznenadnog pada krvnog tlaka izgubila ravnotežu, ali je nakon pada, kako kažu, ponavljala, 'Dobro sam, dobro sam', saznaje Jutarnji list.

Izbor Urednika

Royals