Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stvari između Jennifer i Bena postaju ozbiljne, ali...

Izgleda da uvijek mora postojati onaj jedan 'ali'

 Izvor: Profimedia

Veza koja je napravila totalan boom na svjetskoj sceni je itekako ona pjevačica i glumice Jennifer Lopez i glumca Bena Afflecka. Glasine o obnovljenoj romansi nakon 17 godina, krenule su krajem proljeća, kada su ih paparazzi snimili na romantičnom vikendu. Neko se vrijeme čekala njihova potvrda, a onda su to napravili bez puno riječi - ne skrivajući se od paparazza, već uživajući u romansi. Dvojac još uvijek nije javno komentirao povratak staroj ljubavi. Stvari između Jennifer i Bena postaju ozbiljne, ali...

Jennifer lopez Izvor: Profimedia

Pjevačica je jučer izbjegla govoriti o Benu u emisiji Today. Iako je jedno od pitanja bilo postavljeno kako bi ona komentirala romansu, o tome koliko izgleda sretnije pored Bena Afflecka, J.Lo je priznala da je sretna, ali onda se brzo okrenula i razgovarala o izlasku svoje pjesme "Love Make the World Go Round". Naime, 51-godišnja pjevačica odgovorila je: 'Vjerujem da ta poruka, da se volimo i okupljamo nikada nije relevantnija nego što je to trenutno slučaj'. Dakle, nije priznala da je sretna zbog ljubavi s Benom, već ljubavi koju osjeća općenito. To je potvrdio i izvor blizak paru za E!News koji ističe da Jennifer već dugo nije bila ovako sretna. Ipak, i u njihovom odnosu postoji onaj 'ali'. 

Prema izvoru, stvari između Jennifer i Bena postaju ozbiljne, čak i ako još nije spremna o tome javno govoriti. 'Oni su u potpunosti predani jedan drugome. Samo ne očekujte svadbena zvona u bliskoj budućnosti, jer Bennifer ne žuri ni sa čim pravno obvezujućim. Ben i Jen, slažu se da se ne trebaju ponovno vjenčati. Po pitanju toga su na istoj stranici. Oni spajaju svoje živote i obitelji i još ne osjećaju potrebu da se zaruče ili čak vjenčaju. Oboje su već bili u braku i ne smatraju da je to potrebno', objasnio je izvor.

ben affleck jennifer lopez djeca Izvor: Profimedia

Inače, prije otprilike mjesec dana se pričalo o njihovom mogućem vjenčanju. Prema riječima izvora za američki medij, Jenny from The Block nije se previše dvoumila oko toga koje će djevojke na vjenčanju zasjati u ulogama djeveruša. 'Vječanje je u potpunosti podređeno obitelji pa tako Jenn i Ben žele da njihova cijela obitelj bude uključena u ovaj veliki dan. Jennifer je odlučila da djeveruše budu njezina 12-godišnja kći Emma te Benove kćeri, 15-godišnja Violet i 12-godišnja Seraphine. Nije zaboravila ni na sinove, svog 12-godišnjeg Maxa i Benovog devetogodišnje Samuela koji će na vjenčanju također imati posebne uloge', ispričao je izvor za spomenuti medij te dodao kako bi Benov vjenčani kum trebao biti njegov mlađi brat, također glumac, 45-godišnji Casey Affleck.

Povezane vijesti

Magazin

Royals