Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Asim Ugljen: 'Znao sam doći na set i skinuti se odmah gol pred svima'

Što nam je otkrio popularni glumac Asim, doznajte u nastavku

 Izvor: Story Guglaonica

Jeste li se ikada zapitali - koga i što 'guglate'? Što vas i zašto zanima u vezi naših celebova? Mi imamo odgovore! Između ostaloga, znamo i što vas zanima u vezi popularnog domaćeg glumca Asima Ugljena. On je zvijezda brojnih domaćih serija i filmova, poznat kao čovjek bez dlake na jeziku, a jedan je od rijetkih glumaca koji bez cenzure na društvenim mrežama priča o aktualnim temama. Ovaj glumac , komentirajući upravo 'najguglanije' stvari o sebi, otkrio je brojne zanimljive detalje iz poslovnog, ali i privatnog života. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

story guglaonica
Izvor: YouTube

Naime, nakon Lane Jurčević, Ivane Kindl, Matije Vuice, Borne Kotromanić, Nine Kraljić, Hane Rodić, grupe Kuku$ Klan, Sandra Slavnića, Asim Ugljen je deveti gost našeg novog video formata pod imenom Google brief u sklopu kojeg ćete u nekoliko minuta svake druge srijede na Story.hr-u te na Storyjevom Facebooku, Instagramu i AMZ YouTube-u gledati domaće zvijezde koje će u ugodnoj atmosferi našeg studija otkriti što fanove najviše zanima u vezi njih.

Točnije, naši će omiljeni celebovi otkriti i prokomentirati pet najguglanijih stvari o sebi. Što nam je otkrio popularni Asim, doznajte u nastavku!

Magazin

Royals