Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAKON POLICIJSKE ISTRAGE Glumica napokon pronašla svoj mir

Nema do igre s djecom

 Izvor: Profimedia

Zabavan dan provela je glumica Natalie Portman sa suprugom Benjaminom Millepiedijem, kćeri Amalijom i sinom Alephom. Vesela obitelj zabavljala se u jednom parku u Sydneyju gdje trenutačno boravi kako bi sudjelovala u snimanju posljednjeg nastavka filma ‘Thor’.

Glumica je prije desetak dana završila u medijima jer je pokrenuta policijska istraga kako bi se utvrdilo je li poštovala sve epidemiološke mjere. Naime, s kolegom Sachom Baronom Cohenom unajmila je brod kojim je plovila oko Sydneyja zbog čega je zaradila prijavu. No nakon nekoliko dana, koliko je trajala službena istraga, policija je objavila da ipak nije kršila epidemiološke mjere i da protiv nje neće biti podignuta kaznena prijava.

natalie portman Izvor: Profimedia

Podsjetimo, ova glumica definitivno nije tipičan celebrity roditelj. Iako je praktički odrastala pod svjetlima reflektora, svojoj djeci želi sačuvati što je više moguće privatnosti. Rijetki su tako trenuci kada se s njima pojavljuje u javnosti, a gotovo nepostojeći oni na crvenom tepihu.

Inače, glumica je svojedobno u intervjuu za celebrity portal Kveller izjavila kako majčinstvo nije nimalo onakvo kakvim ga je očekivala, priznavši kako je prepuno izazova, ali i nagrada. 'Biti roditelj nije lako, no iz tog iskustva proizlazi ogromna količina veselja. Smatram da je lekcija koju svaki roditelj mora usvojiti, činjenica da roditeljstvom riskiraš, ali nagrada za taj rizik je neusporediva i nemjerljiva sreća', izjavila je tom prilikom.

Povezane vijesti

Magazin

Royals