Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KĆERI BIVŠEG PREMIJERA Jedna je završila medicinu, druga pjeva k'o slavuj

Autor Kristina Trupeljak

Obitelj je na Emmu ponosna, a još je ponosnija Ella koju možda znate s ovogodišnje Dore na kojoj je nastupila s pjesmom 'Come This Way'.

  Izvor: Instagram

Emma, kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a tu vijest sa svijetom podijelila njena sestra Ella na Instagramu.

Obitelj je na Emmu ponosna, a još je ponosnija Ella koju možda znate s ovogodišnje Dore na kojoj je nastupila s pjesmom 'Come This Way'. Svoju podršku sestri često pokazuje na društvenim mrežama.

 'Apsolutno oduzimate dah', 'Čestitamo, Emma', 'Predivne ste', "Srušila sam se od vaše ljepote', samo su neki od komentara Ellinih pratitelja.

Pošto je svaka od sestara Orešković očigledno odlična u svom području, do Emmine 'značke' najboljeg doktora jednom u skorijoj budućnosti, ostavljamo vas uz Ellinu pjesmu s Dore, na kojoj je osim glasom, pažnju privukla i haljinom s otvorenim leđima...

Prisjetimo se i intervjua koji smo tada radili s mladom pjevačicom i studenticom psihologije.

Ella Orešković: 'Roditelji me podržavaju u svakom smislu'

Led je probila na Dori, a odmah nakon nastupa u Opatiji posvetila se glazbenoj karijeri. O poslovnom, ali i privatnom životu prije koji mjesec progovorila je u intervjuu za Story.hr.

'Trenutno sam u dobroj i pozitivnoj fazi života. Posvećena sam studiranju i glazbi, a odvojim i vrijeme za dečka i prijatelje. Zahvalna sam na svemu što mi se otvara i veselim se predstaviti nove pjesme publici', rekla nam je Ella i otkrila kako joj se život nakon Dore nije promijenio. S obzirom na to da je i studentica psihologije, zanimalo nas je i što više voli - glazbu ili psihologiju?

'Imam 22 godine i uživam u svakom danu koji mi pruža nove izazove. Oba područja su mi interesantna. Psihologija je prirodna i društvena znanost i znamo da do spoznaja dolazi postepenim prikupljanjem raznih informacija. Mladi ljudi se traže, a upravo je kreiranje glazbe za mene usko povezano i sa psihologijom - kreirati pjesmu koja će u ljudima probuditi radost i zadovoljstvo. Pjesmu koja će ljude učiniti sretnima u njihovom svakodnevnom životu', priznaje talentirana Ela i dodaje kako su ju nepoznati prolaznici počeli primjećivati na ulicama, a često joj se obraćaju i na društvenim mrežama.

Velika želja joj je da njezine pjesme jednog dana budu inspiracija mladim ljudima, a neizmjerno je sretna što roditelji podržavaju svaku njezinu odluku. 'Roditelji su na mojoj strani u svakom smislu. Podržavaju moj rad i raduju se mojoj sreći. Važno im je da sam zadovoljna u onom što radim i da sam ispunjena bez obzira na to što budem jednog dana izabrala', priča nam pjevačica u usponu, ali nije nam htjela otkriti daljnje planove kada je riječ o glazbi. Trenutno radi s izvrsnim glazbenicima, a kako kaže, iznenađenje tek dolazi.

Zanimalo nas je i kako je pandemija utjecala na nju, ali i kako provodi slobodno vrijeme. 'Moram priznati da je cijela situacija s koronavirusom na mene pozitivno utjecala. Studirala sam online i imala vremena za glazbu. Nisam trebala putovati što je zapravo bilo jako dobro. Slobodno vrijeme provodim u društvu svog dečka, idemo u kino ili na večeru, a volim i pročitati dobru knjigu i družiti se s prijateljicama'.

Za kraj nas je zanimalo i gdje se vidi u budućnosti. 'Nemam neku sliku, ali znam da bih voljela sve svoje uspjehe dijeliti s osobama koje su važni dio mog života. Želim raditi na sebi i izgraditi svoje ime. Želim svojim pjesmama pozitivno utjecati na ljude i, naravno, izmamiti im osmijeh na lice', rekla nam je Ella za kraj.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image