Iako se sve činilo (koliko god je to moguće u njihovoj obitelji) idilično kod nekadašnje nogometne zvijezde Waynea Rooneyja i njegove supruge Coleen, izgleda da su ih ponovno sustigli problemi. Krivac je, po tko zna koji put, nogometaš.

Prema pisanju britanskih medija, ponovno je prevario suprugu. Nakon što mu je već nekoliko puta oprostila, on ju je još jednom iznevjerio.

Navodno se sve dogodilo tijekom burnog izlaska u kojem su mu se pridružile mlade djevojke koje su imala 21 godinu. Nekadašnji nogometaš koji ima 35 godina, partijao je u jednom klubu, gdje se sreo s poznatom influencericom Tayler Ryan i njezine dvije prijateljice. Kako pišu britanski mediji, jednu je ljubio i usred kluba, a onda su svi zajedno otišli u hotelsku sobu obližnjeg hotela u Manchesteru. 

Iako je izgledalo kao da se dobro zabavljaju, večer je završila tako što je Rooney pozvao policiju jer je sumnjao da su ga djevojke iskoristile za promociju, pokušavajući ga fotografirati i objaviti na društvenim mrežama. Na jednoj je snimci nekadašnji nogometaš viđen kako leži na podu, dok su oko njega bile golišave djevojke. Roditelji djevojaka su se javno ispričali nogometašu i poručili da se srame postupaka svojih kćeri. Influencerica se vrlo brzo nakon toga zaključala Instagram profil. 

Podsjetimo, ovo mu nije prvi ovakav skandal. Naime, njegova supruga mu je već oprostila nekoliko puta, a i uvjetovala mu je da mora otići na odvikavanje kako bi spasili brak, u kojem su od 2008. godine i u kojem su dobili četvero djece.