Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽELIŠ PROBUDITI SINKOVIĆA U SEBI? Dario Marčac zna kako

TikToker Dario Marčac je jednim videom oduševio brojne pratitelje, a među njima bila su i braća Sinković

 Izvor: Matija Galović / Filip Hofer

Naši sportaši briljiraju u Tokiju na Olimpijskim igrama, a kao i uvijek- navijači su uz njih. Natjecanje na Olimpijskim igrama ostvarenje je sna za svakog sportaša. Ono što je još nevjerojatnije je koliko podrške i interesa pobuđuje svaki nastup naših olimpijaca koji nižu uspjehe.

Ovih dana u fokusu je sport i to je dobro, uzori postaju oni koji to zaslužuju. Na društvenim mrežama vrte se slike naših sportaša na tronu, poput braće Sinković koji su inspirirali i influencera, najpopularnijeg TikTokera Daria Marčaca kojeg prati više od 600 000 ljudi na društvenim mrežama. Dario uzmeđu ostalog promovira zdrav način života, bavljenje sportom tako da ne čudi što je posljednji izazov posvetio upravo našim veslačima. Pokušao je postići njihovu brzinu veslanja, a taj video u manje od 12 sati pogledalo je preko 50 000 pratitelja. Braća Sinković podijelili su njegov video i na svojem Instagramu. 'Pa ovo je sve, Dario hvaka ti. Svaka čast', poručili su mu Sinkovići. 

I glumac Rene Bitorajac na svoj jedinstven i duhovit način također je posvetio objavu na Instagramu vozeći kajak, a sve to govori koliko je sport važan te donosi toliko radosti i motivacije mnogima.

Pogledajte

00:10
Rene probudio Sinkovića u sebi
I glumac Rene Bitorajac na svoj jedinstven i duhovit način također je posvetio objavu na instagramu vozeći kajak, a sve to govori koliko je sport važan te donosi toliko radosti i motivacije mnogima
Izvor: Instagram
Izvor: Instagram

Podsjetimo, braća Sinković i Damir Martin su jutros stigli kući. Naš fotograf je bio na dočeku, a baš kao što pokazuju i fotografije - bilo je jako emotivno. Pri dolasku dočekale su ih ovacije okupljenih obožavatelja. Uz obitelj i prijatelje, podršku su im došli pružiti i mladi sportaši kojima su upravo oni veliki uzor. S veslačima su stigli i hrvatski džudaši koji nažalost nisu uspjeli osvojiti medalju. 

Magazin

Royals