Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POSLJEDNJI DANI AMY WINEHOUSE: 36 dana prije smrti nije ništa pojela

Neprežaljena glazbenica Amy Winehouse je posljednje dane prije smrti živjela bez hrane

Amy Winehouse Izvor: Profimedia

Prije osam dana, 23. srpnja obilježeno je ravno 10 godina, napustila nas je Amy Jade Winehouse, proslavljena britanska pjevačica koja je bila poznata po svojim jakim vokalima i eklektičnom miksu glazbenih žanrova koji su uključivali R&B, soul i jazz. Preminula je od trovanja alkoholom 23. srpnja 2011. godine, a njezin album Back to Black kasnije je postao najprodavaniji album u novom mileniju do danas u Velikoj Britaniji. Sada je izašla nova knjiga o njezinu životu, koja otkriva neke do sada nepoznate detalje.

Amy Winehouse Izvor: Profimedia

Novu knjigu '27 Heaven' o životu pokojne pjevačice Amy Winehouse napisao je Ian Halperin. On tvrdi da je jedan blizak prijatelj pjevačice izjavio kako je pjevačica "živjela od cuge i cigareta" te da nije pojela odgovarajući obrok 36 dana prije smrti, prenosi The Sun. 'Bila je jako mršava, živjela je od cuge i cigareta', rekao je izvor spomenutom portalu. 

Podsjećamo, policajci su u Amynoj kući pronašli tri prazne boce votke, a tijekom istrage zaključeno je da je umrla 'slučajnim trovanjem alkoholom'. Na sudu je rečeno da je imala 416 miligrama alkohola na 100 mililitara krvi, a već 350 miligrama se smatra fatalnom količinom. Tijelo pjevačice pronašao je Andrew Morris, član osiguranja koji živi u kući. Rekao je da je svoju posljednju večer provela u svojoj spavaćoj sobi, gledajući televiziju i slušajući glazbu. On ju je došao provjeriti u 15 sati sljedećeg dana i vidio je da ne diše i nema puls.

Pjevačicu Amy Winehouse koju su droga i alkohol odveli u preranu smrt sa samo 27 godina, prema pisanju Mirrora večer prije smrti posjetila je doktorica, kojoj se Amy povjerila. Pjevačica se prije smrti počela ponovno opijati, a umrla je u svojoj kući u Camdenu u sjevernom Londonu od otrovanja alkoholom, poslije višegodišnje borbe s ovisnošću. Liječnica Christina Romete razgovarala je s Amy večer prije nego što je pjevačica umrla i otkrila je kako joj je priznala da je počela ponovno piti nakon duljeg razdoblja apstinencije. Navodno je prihvatila ozbiljnost svog stanja i hladno rekla liječnici. 'Ne želim umrijeti.' Dr. Romete joj je prepisala lijek Librium, koji joj je trebao pomoći da se lakše nosi sa simptomima odvikavanja od alkohola.

Inače, Amy je svoj posljednji koncert održala u Beogradu, koji je djelovao kao da je odrađen pod prisilom. Menadžeri su je doslovno izgurali na pozornicu, a kasnije su svjedoci pričali da je u back stageu plakala kako ne želi pjevati. Koncert u Beogradu zbunjeno je počela rečenicom: 'Dobra večer, Atena', a kasnije teturala po pozornici, kao da nije bila ni svjesna gdje se nalazi i što radi. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals