Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKVA PROMOCIJA ZA DRŽAVU Što je to Vanessu Bryant oduševilo u Dubrovniku?

Udovica košarkaške legende Kobea Bryanta je s kćerima i društvom stigla u Hrvatsku, a fotografijama na društvenim mrežama je pokazala koliko je oduševljena ljepotama naše države

 Izvor: Instagram

Vanessa Bryant, supruga tragično preminulog košarkaša Kobea Bryanta i njihove kćeri Gianne, koji su stradali u helikopterskoj nesreći u siječnju 2020. godine, stigla je s djecom i prijateljicom u Dubrovnik, a na Instagramu je otkrila kako je odlukom za odmor na jugu Hrvatske htjela ispuniti želju njihove 18-godišnje kćeri Natalije.

Inače, Dubrovnik je jedna od najčešćih destinacija kada su poznati i slavni u pitanju. Između ostalog, ova je lokacija poznata po tome što možete proživjeti neke od vama omiljenih scena iz serije 'Igre prijestolja'. Neke od ostalih poznatih lokacija snimanja u Dubrovniku su Pile, Zidine i kula Minčeta koja je služila za snimanje Kuće Neumirućih u drugoj sezoni serije. Upravo su neke od tih lokacija oduševile i Vanessu i ostatak ekipe, što je ona objavila na Instagramu. 

'Dovela sam djecu u Kraljev grudobran. Kobe je dozvolio Nataliji da ide na putovanje u Hrvatsku s njezinim razredom, ali na žalost putovanje je otkazano zbog COVID-a. Htjela sam ispuniti želju Nataliji da ga vidi. Predivno je!', napisala je Vanessa na Instagramu.

Svijet i danas oplakuje košarkašku legendu, ali Vanessa je ove godine objasnila da je morala krenuti naprijed zbog svoje djece. 'Bol je nezamislivahttps://story.hr/Celebrity/a155946/Vanessa-Bryant-Nekad-mislim-da-necu-dozivjeti-novi-dan.html, ali morate ustati i krenuti naprijed. Ležanje u krevetu i plakanje neće promijeniti činjenicu da moja obitelj više nikada neće biti ista. Ali ustajanje iz kreveta i korak naprijed učinit će dan boljim i za moje djevojke i za mene, i to je ono na čemu radim', kazala je udovica Bryant.

Povezane vijesti

Magazin

Royals