Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TEDI SPALATO LJUBI 18 GODINA MLAĐU: 'Upoznali smo se u teretani'

Tedi Spalato je novu ljubav pronašao u 18 godina mlađoj, upoznali su se u teretani i sada uživaju u čarima romanse

 Izvor: Jadran Babić

TediSpalato gotovo je od rođenja u glazbi, do 1982. bio je studijski glazbenik, a nakon toga hvaljeni gitarist grupe More. Ovaj vlasnik triju Porina posljednjih je dana pjevao u čast Oliveru Dragojeviću, koji nas je napustio prije tri godine. S obzirom na to da su ovi dani svaki put bili poprilično emotivni, uvijek je ljepše kraj sebe imati podršku. Tedi upravo to ima od svoje nove djevojke, o čemu detaljnije pišu 24 sata

Kako otkrivaju, riječ je o 49-godišnjoj Splićanki Branki, učiteljici joge i instruktorici pilatesa, koju je 67-godišnjak upoznao u teretani. 

Pjevač je nedavno za Slobodnu Dalmaciju rekao da je sretan te da svoju novu djevojku ne krije. Prije Branke, Tedi je ljubio deset godina mlađu balerinu Lidiju Kroker, koja je glumila u nekoliko njegovih spotova. U vezi su bili 20 godina, a prekinuli su prije 12 godina te od onda nije niti jednu djevojku pokazao javnosti.

Tedi Spalato i Branka Izvor: Marko Dimic/Pixsell

Još u veljači, u razgovoru s našom novinarkom je bio samozatajan. 'Sad nikome nije lako ‘uhvatiti’ žensku. Boje se korone, pogotovo u ovim mojim godinama.Polako, ako Bog da, bit će toga u staračkom domu. Bože zdravlja. Ako čovjek prihvati da uvijek nešto fali, može biti sretan. Ne možeš sve imati. Čuvajte mi se, dragi moji, bez vas ne bi bilo zafrkancije i malih škandala. Veliki pozdrav od Tadije Bajića zvanog Tedi Spalato Salona', tada je rekao kada smo ga pitali postoji li posebna dama u njegovom životu. 

Tedi Spalato za klavirom Izvor: Jadran Babić

Izgleda da mu je prošla godina, koliko odmogla u poslovnom svijetu, toliko pomogla u privatnom. O teškoj godini jednom je prilikom pričao i za Story.

'Koliko god njegovali svoj unutarnji svijet, život, odnosno okolnosti ne dopuštaju nam da budemo autistični. Primaš i osjećaš sve te emocije oko sebe, slušaš, osluškuješ, pomogneš kad možeš... Teška razdoblja i tuga iz nas mogu katarzično izvući djela koja se pamte, a u slučaju glazbenika to su pjesme, kao i veselje koje je esencijalno za lakši život', opisao je tada. 

Povezane vijesti

Tagovi

Magazin

Royals