Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DUGI NOKTI, NAPUMPANE USNE: Ko je muškarac koji je osvojio Kylie Jenner

Mladi šminker Ariel Tejada počeo je raditi s Kylie Jnner kada je imao svega 19 godina, a njezinu poruku vidio je tijekom putovanja

 Izvor: Instagram

Da im je fizički izgled jako bitan, znaju i vrapci na grani, a da bi izgledale dobro ne libe se trošiti sate u teretani, ali i kod plastičnih kirurga, a naravno, sve to praćeno je uglavnom seksi izdanjima, kvalitetnim perikama i make-upom.

I dok svi znaju kako je za šminku čuvene Kim zadužen Crnogorac Mario Dedivanović koji je postao poznat upravo zahvaljujući Kim, mnogi se i dalje pitaju tko je zadužen za Kylie koja polagano ali sigurno preuzima titulu najpopularnije sestre slavne porodice.

Kylie koja ima i svoj brend "Kylie Cosmetics" svoje lice dala je u ruke Arielu Tejadi, talentiranom vizažistu koji je s njom počeo raditi kada je imao svega 19 godina. Ono što je najzanimljivije, Kylie je bila ta koja se njemu prva javila.

"Putovao sam i vidio poruku na koju sam odgovorio 15 minuta kasnije. Mislio sam tada 'Joj, već je i ovo previše. Sigurno neću dobiti odgovor. Poslao sam joj: "Slobodan sam bilo kada. Uskačem na avion sutra i dolazim gdje treba" i poslao joj broj telefona", rekao je Ariel u jednom intervjuu.

Od tada traje njihova magija. Radio je i s njenim sestrama, ali ipak je suradnja s Kylie ona koja ga je proslavila. Na Instagramu ga prati 2.4 milijuna ljudi, a tu upravo dijeli fotografije svog rada, ali i svoja eksplicitnija izdanja.

Utjecaj najmlađe članice slavne porodice i više je nego očigledan, pa je i Ariel povećao usne, često nosi duge nokte u špic, a primjetno je i kako je operirao i kukove i stražnjicu kako bi što više sličio Kylie.

Povezane vijesti

Magazin

Royals