Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NATALIE PORTMAN VIŠE NE ŽELI ŠUTJETI: 'Pisao mi je da me želi silovati'

Natalie Portam ispričala je kako se sa samo 13 godina suočila sa seksualnim uznemiravanjem

 Izvor: Profimedia

Kad je nedavno objavljena knjiga glumca Björna Andrésena u kojoj je otkrio da je korišten kao seksualni objekt, a zatim odbačen, priča o tome kako filmska industrija utječe na djecu i mlade otišla je dalje. 

Svoju ispovijest sada je odlučila podijeliti i glumica Natalie Portman, koja je od malih nogu postala meta seksističkih komentara i raznih bolesnih maštarija.

Kada je s 12 godina odradila prvu ulogo u filmu 'Léon: Profesionalac', najednom je postala slavna. U tom filmu igrala je mladu djevojku koja se sprijateljila s ubojicom u nadi da će osvetiti ubojstvo svojih roditelja. Godinu dana kasnije, kada je film izašao, primila je prva pisma obožavatelja u kojima se opisivala fantazija silovanja od strane muške populacije.

'U prvom pismo od obožavatelja koje sam pročitala, a imala sam tada 13 godina, bila je detaljno objašnjena seksualna fantazija u kojoj me taj čovek siluje', ispričala je. 

'Brzo sam shvatila, iako sam imala samo 13 godina, da ću se, ako izrazim svoju seksualnost, osjećati nesigurno i da će muškarci osjećati da imaju pravo komentirati moje tijelo. Odbijala sam uloge ljubljenja i naglasila sam svoju ozbiljnu stranu. Izgradila sam reputaciju 'razumne i ozbiljne' mlade žene i to me zapravo spasilo', rekla je 40-godišnja glumica

Povezane vijesti

Magazin

Royals