Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TAJNA VITKE LINIJE LADY DI Lagani, a efikasni treninzi će vas oduševiti

Princeza Diana oduvijek je bila u izvrsnoj fizičkoj formi i imala je besprijekornu liniju, a mi smo otkrili u čemu je tajna

Princeza Diana Izvor: Profimedia

Iako su je smatrali modnom ikonom i ženom sa stilom, a njezina izdanja nadahnuće su ženama diljem svijeta, postoji još jedna stvar na koju bismo se trebali ugledati kada je u pitanju pokojna princeza Diana.

Uvijek je bila u izvrsnoj fizičkoj formi i imala je besprijekornu liniju. Iako je genetika djelomično pridonijela njezinom fanatičnom izgledu i trening je odigrao itekako veliku ulogu. 

Jenny Rivit, kojoj je povjerila ovaj zadatak, odlučila je podijeliti s čitateljima časopisa Daily Mail kakav su odnos imale i koji program vježbi je odgovarao njezinoj klijentici.

Princeza Diana voljela je trenirati Izvor: Profimedia

Tijekom sedam godina, između njih dvije razvilo se prijateljstvo, daleko iskrenije i osobnije od formalnog odnosa koji je Diana imala na dvoru, a koji joj se nimalo nije svidio. 

KAKO JE IZGLEDAO DIJANIN REŽIM VJEŽBANJA?

Step aerobik popularan u posljednja dva desetljeća prošlog stoljeća, kao i kardio vježbe, bili su neizostavan dio njezina treninga. Osim toga, princeza Diana vježbala je trčanje i duge šetnje koje je posebno voljela. Kao majka dva dječaka imala je pune ruke posla, ali nije dopuštala da je to ometa.

Zanimljivo je da joj je Jenny Rivit usadila ljubav prema rolanju, koje je često vozila.

 Izvor: Profimedia

 Svatko tko je barem jednom pokušao, zna koliko su dobri za zatezanje mišića, posebno nogu, a kako bi se održala ravnoteža, angažirane su i ruke.

PREHRANA
U spomenutom intervjuu Jenny Rivit osvrnula se i na poremećaj prehrane koji je također obrađen u seriji 'Kruna'. Princeza joj se povjerila i priznala da boluje od bulimije, pa joj je trening bio ventil u teškim životnim trenucima.

Posvećenost vježbanju pomogla joj je ne samo da ostane lijepa i u formi, već se i osjećala bolje iznutra.

Povezane vijesti

Magazin

Royals