Kate Middleton i princ William slove za jedan od najskladnijih britanskih parova. Unatoč tome što su dio kraljevske obitelji, odnosi unutar njihove male obitelji, s troje djece, su im na vrhu liste prioriteta. S obzirom na to da imaju puno službenih obaveza, imaju pomoć pri čuvanju djece, ali nastoje biti što više uz njih. 

Kate je pomagala u isporuci zaliha i vodila kampanju za britanske tvrtke koje su donirale više od 10.000 novih artikala bankovnim operaterima Baby Basics, Little Village i AberNecessities. Cat Ross, izvršna direktorica Baby Basics UK, prisjetila se kako ih je vojvotkinja posjetila prošle godine. Uz onaj službeni dio, Cat kaže da je bila pristupačna i razgovarala o roditeljstvu pa ujedno i problemima s kojima se i sama suočava.  

Profimedia Kate Middleton i princ William s obitelji

Gospođa Ross je rekla: 'Mislim da me kod Vojvotkinje najviše pogodilo njezino iskreno zanimanje za teme o kojima smo pričali. Iskreno je željela čuti o našim iskustvima, željela je čuti izravno od obitelji koje su pristupile našim uslugama, kakva su bila njihova iskustva i nije je bilo sram podijeliti svoje poteškoće s kojima se susretala u roditeljstvu i doista se mogla povezati s obiteljima o tome kako je to kad odgajaš troje djece. 

Podsjetimo, posljednjih se mjeseci često pisalo o njihovom četvrtom djetetu. Iako nikada nisu javno izrazili želju za još jednim djetetom, roditelji sedmogodišnjeg Georgea, šestogodišnje Charlotte i trogodišnjeg Louisa, vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea, Kate Middleton i princ William, svako toliko nađu se na meti stranih medija koji tvrde kako par očekuje četvrto dijete.

kate middleton
Profimedia 

Da im je njihovo troje djece dosta, potvrdio je sad i kraljevski stručnjak i jedan od urednika Daily Maila, Russell Myers, koji je izazvao pravu pomutnju kada je nedavno istaknuo da par ima uzbudljive vijesti koje uskoro planira podijeliti. 

Ipak kasnije se ispostavilo da nije riječ o prinovi, što je još jednom potvrdilo njihovu želju da obitelj ostane peteročlana.