'Živim lijepu ljubavnu priču i ne želim je više skrivati', ovako je pjevač David Temelkov komentirao svoju ljubav s Elenom Jung 2019. godine. Izgleda da je sada njihova priča dosegnula onaj divan vrhunac - David je kleknuo pred Elenu, a ona je rekla 'DA'! Sve se to dogodilo u Novoj Gradiški na Glazbenom ljetu, gdje je na pozornici odlučio izvaditi prsten i postaviti najvažnije pitanje u životu.

temelkov zaprosio djevojku
Instagram 

Prekrasnu atmosferu snimao je CMC voditelj Dalibor Petko, koji je ujedno bio i voditelj programa spomenutog događanja. 'Ovo se dogodilo', napisao je uzbuđeni voditelj i priložio snimku na kojoj Elena šokirano stoji na pozornici, u nevjerici što se događa. Ona je na mikrofon izrekla 'da', a onda skočila zaručniku u zagrljaj. 

temelkov i jung
Instagram 

Publika je Davida upoznala 2015. godine kada je sudjelovao u talent showu ‘X Factor Adria’. Ondje ga je primijetio Tony Cetinski, s kojim je surađivao, potom i postao prijatelj, a upravo je on zaslužan za njegov i Elenin susret. Naziv Davidova najnovijeg singla ‘Svijet se promijenio’ najbolje opisuje posljedice toga sudbonosnog događaja.

'Upoznali smo se nakon koncerta Tonyja Cetinskog, i to slučajno na after partyju kada sam se doslovno sudario s Elenom. Nisam znao tko je ona, a ni ona nije znala tko sam ja. Već je na prvom susretu zaiskrilo između nas. Ne mogu vam objasniti što me točno privuklo Eleni, ali osjetilo se da između nas postoji nešto posebno', opisao je David njihov prvi susret. 

'Odmah me privukao njegov osmijeh, ali i simpatičnost. Bilo mi je super što na početku veze nije dobro znao hrvatski jezik pa smo se znali smijati tome. Volim njegovu skromnost', a ovako je o njemu govorila Elena.