Jedan od najpopularnijih DJ-a na svijetu, David Guetta ljubi kubansku manekenku, Jessicu Ledon, koja je mlađa od njega čak 27 godina. Kad David ne putuje svijetom zbog nastupa, slobodno vrijeme najčešće provodi na plaži s mlađahnom djevojkom. Par je trenutno u Grčkoj, na Mikonosu - omiljenoj destinaciji mnogih zvijezda. S obzirom na to da je Jessica česta tema pisanja medija, donosimo vam pet detalja njezinog života. 

Podsjetimo, David je zbog Jessice ostavio suprugu Cathy Guetta, s kojom je bio 22 godine.Nakon razvoda je istaknuo kako više ne vjeruje u brak, a hoće li Jessica to promijeniti, vrijeme će pokazati. 

1. JESSICA JE GLUMICA

Prema biografiji IMDb stranice, studirala je na programu Stella Adler Conservatory u Los Angelesu. Njena zasluga na IMDb -u je reality natjecateljska serija Model Latina u kojoj se 2010. pojavila u šest epizoda. Ako je suditi prema njezinom Instagramu,uz glumu, uživa u ulozi producentice. 

Profimedia Nasljednica J.Lo

2. ROĐENA JE NA KUBI

Rođena je na Kubi, a zatim je odrasla u Miamiju. Potom se preselila u Los Angeles nakon što je diplomirala poslovnu ekonomiju. S obzirom na to da je cijeli svoj život u Americi, ponosna je i na to što je Amerikanka, ali i Kubanka. To se vidi i na njezinim društvenim mrežama, gdje vrlo često ističe svoje korijene. 

3. VOLI PUTOVATI

Ne treba ni naglašavati da ćete, kad vam je dečko poznati međunarodni DJ, vjerojatno puno putovati. Jessicin Instagram feed sadrži fotografije iz cijelog svijeta. Od LA -a i Miamija do Pariza i Ibize definitivno postaje iskusan putnik. Upravo je na tim putovanjima i 'zapela za oko' paparazzi fotografima, koji su i nedavno isporučili fotografije s plaže. Takvim fotografijama oduševljava javnost, a nedavno su je i prozvali novom Jennifer Lopez

4. NE MARI ZA RAZLIKU U GODINAMA

Ovo je itekako očito, s obzirom na to da je od svog partnera mlađa čak 27 godina. Prema svemu sudeći, njima je najbitnija sreća, koja se itekako vidi kod njih. Godine su samo broj, ako pitate Jessicu i Davida.

5. OBOŽAVA KAZALIŠTE 

Za sada se čini da se Jessicina ljubav prema glumi nalazi u kazalištu. Na svojim je društvenim mrežama podijelila fotografije predstave s kojom je sudjelovala na Konzervatoriju Stella Adler u Los Angelesu. Nastupala je u predstavama legendarnih dramatičara poput Tennesseeja Williamsa i Antona Čehova.