Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEZABORAVNI SUSRET S NEPREŽALJENOM PRINCEZOM: Legendarna glumica sjetila se RAZGOVORA koje su vodile

Joan Collins se više puta susrela s princezom Dianom.

Joan Collins i princeza Diana Izvor: Profimedia

Legendarna glumica Joan Collins (88) prisjetila se svog nezaboravnog susreta s princezom Dianom čiju tragičnu smrt mnogi ljudi neće nikad prežaliti.

'Princeza Diana je bila izvanredna. Obje smo nosile haljinu dizajnera Brucea Oldfielda', napisala je za magazin People.

Kaže da su dan nakon susreta nje i Diane, svi tabloidi su imali naslove da je Dinastijina Di upoznala Alexis. Naime, 'Dinastija' je bila sapunica koja je proslavila Collins i u njoj je utjelovila negativku Alexis Carrington Colby. Kako je objasnila glumica, princeza je nosila jako sličnu odjeću kao njezin lik pa je tako dobila dobila nadimak povezan sa serijom.

Joan Collins upoznala je princezu Dianu Izvor: Profimedia

Joan je nakon toga susrela Dianu nekoliko puta i uvijek je bila šarmantna i prizemljena, nikad se nije ponašala umišljeno. 'Jednom me pitala o paparazzima koji su stvorili pregradu svojim tijelima na crvenom tepihu. Rekla je: 'O moj Bože, je li uvijek tako?' Odgovorila sam joj: 'Naviknut ćeš se na to.' Na to je komentirala: 'Ne znam baš'', napisala je glumica.

Posljednji put su se srele kada je Diana ručala u restoranu u Londonu. Misli da je u njezinom društvu bio španjolski kralj Juan Carlos s još nekim. 'Kada je odlazila iz restorana, prošla je pokraj mene, namignula i rekla: 'Jedan od najdosadnijih ručaka koje sam ikad imala', prisjetila se Collins.

Zvijezda 'Dinastije' kaže da je princeza uvela britansku, kraljevsku obitelj u 21. stoljeće jer je bila veoma moderna. 'Ona je prva osoba koja je držala ruke pacijenata oboljelih od AIDS-a i hodala uz cestu gdje su bile mine. Ne postoji nitko kao ona', naglasila je glumica.

Joan je plakala danima nakon što je Diana umrla, a tako je bila tužna jedino još kada su joj preminuli roditelji i ubijen je američki predsjednik John F. Kennedy.

'Ne mogu se sjetiti nikoga tko je bio tako popularan. Naravno, kraljica Elizabeta je dosta popularna, no Diana je bila fenomen', objasnila je.

Inače, Collins je više od sedam desetljeća glumila u serijama i filmovima, a kako se mijenjala kroz svoju dugu karijeru, pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals