Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRINC CHARLES OTKRIO ŠTO MU JE ZADNJE OTAC REKAO: Iznenadio javnost DETALJIMA njihovog razgovora 

Princ Charles je otkrio detalje zadnjeg razgovora s pokojnim ocem, princem Philipom.

Princ Charles i princ Philip Izvor: Profimedia

Princ Philip, suprug britanske kraljice Elizabete II. preminuo je 9. travnja ove godine, samo dva mjeseca prije njegovog 100. rođendana.

Njegov najstariji sin, princ Charles (72), otkrio je u najnovijem dokumentarcu za BBC, kako je izgledao posljednji razgovor koji je vodio s ocem. Nazvao ga je dan prije njegove smrti dok je boravio u bolnici jer je želio razgovarati s njim o planovima za proslavu 100. rođendana.

No umjesto konkretnog odgovora Philip mu je odbrusio na svoj poznati način jer se uvijek volio šaliti. 'Pričamo o tvom rođendanu, gdje ćemo ga proslaviti?', pitao ga je Charles oprezno budući da nije volio slavlja.

'Proslava? Pa morao bih biti živ za to, zar ne?', rekao mu je Philip. 'Znao sam da ćeš to reći!', dobacio mu je Charles, koji nije mogao naslutiti da su to posljednje riječi koje će razmijeniti s voljenim ocem.

Philip je bio poznat po vedrom duhu i neobičnom smislu za humor te nije htio da se njegova obitelj brine zbog bolesti.

Članovi kraljevske obitelji podijelili su svoja sjećanja na njega u serijalu, koji je pripremio BBC, a posvećen je izvanrednom životu i humanitarnom radu supruga kraljice Elizabete. Dokumentarac će biti objavljen 22. rujna.

Inače, kraljica Elizabeta i princ Philip su bili u braku 74 godine, a njihove zajedničke fotografije pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals