Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PITANJE BROJ 1: TKO ĆE BITI SLJEDEĆI JAMES BOND? Oni su na listi potencijalnih, a na popisu su i dvije žene

Uskoro će u kina izaći posljednji nastavak filma o Jamesu Bondu, a već su se svi počeli pitati tko će naslijediti Daniela Craiga.

Nasljednici Daniela Craiga Izvor: Profimedia, Instagram

Pravi filmoljupci sigurno jedva čekaju 30. rujna kada će u kina izaći posljednji snimljeni nastavak kultnog filma o Jamesu Bondu. U 25. nastavku serijala o omiljenom agentu 007, ovoga puta pod nazivom 'No Time to Die', posljednji će put glavnu ulogu utjeloviti legendarni Daniel Craig.

Radnja filma je šturo otkrivena, ali znamo da se odvija pet godina nakon događaja koji su se dogodili u 'Spectru'. Bond živi miran, umirovljeni život na Jamajki kada mu u posjet dolazi Felix Leiter (Jeffrey Wright) te ga moli za pomoć u potrazi za nestalim znanstvenikom i moćnom tehnologijom.

Daniel Craig Izvor: Profimedia

Kritičari se slažu kako je ovo jedan od najiščekivanijih filmova godine, a uz to, radi i o jednoj od najskupljih produkcija svih vremena s obzirom na to da je na snimanje potrošeno nevjerojatnih 250 milijuna dolara.

Legendarnom Danielu Craigu ovo će biti peto pojavljivanje, a glavno pitanje sada glasi: 'Tko će ga zamijeniti?'.

Navodno se već šuška o nekoliko potencijalnih kandidata, a vi brzo uđite u našu galeriju kako biste saznali o kome je riječ.

(P.S. na popisu su i dvije žene)

Povezane vijesti

Magazin

Royals