Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'OKRŠAJ' DOMAĆIH PLAVUŠA: Mirna Maras Batinić i Mirjana Mikulec očarale izgledom

Dizajnerica Mirjana Mikulec i voditeljica Mirna Maras Batinić oduševile su izgledom na proslavi 10 godina InDizajna.

Mirna Maras Batinić i Mirjana Mikulec Izvor: John Pavlish

Poznata dizajnerica Mirjana Mikulec i njezin tim proslavili su ovaj vikend 10 godina postojanja InDizajna, a druženje je organizirano u romantičnom okruženju park-šume Grmoščica.

Na proslavu su došle brojne poznate 'face', kao što su voditeljice Mirna Maras Batinić i Ana Radišić, pjevačica Ivana Husar Mlinac, glumica Ankica Dobrić...Vrhunac večeri bio je koncert Petra Graše koji je 'zapalio' atmosferu. 

Petar Grašo Izvor: John Pavlish

Pažnju su svakako privukle Mikulec i Maras Batinić koje su očarale izgledom. I dok se voditeljica pojavila u ljubičastom odijelu, dizajnerica je nosila šljašteću crnu haljinu.

Mirna Maras Batinić i Mirjana Mikulec Izvor: John Pavlish

'Sretna sam i zadovoljna jer smo za 10. rođendan InDizajna uspjeli okupiti i sve one koji su uvelike zaslužni za uspjeh prve domaće emisije iz svijeta dizajna koja je krenula s emitiranjem 20. sezone. Zahvaljujem svima na podršci, naročito članovima svoga tima, od kojih su neki sa mnom od početka, kao i poslovnim partnerima na uspješnoj suradnji tijekom svih ovih godina te našim vjernim gledateljima i pratiteljima koji su nam potvrda da je ovo što radimo zanimljivo, inspirativno i korisno. Hvala i svima koji su došli i uveličali ovaj naš mali, ali za mene značajan jubilej', poručila je Mikulec.

Sve fotografije s proslave 10 godina InDizajna pogledajte u galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals