Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Desetljeće dobrih interijera

Iza nje je desetljeće dobrih interijera, a ispred nje nova sezona InDizajna

Autor Mirjana Mikulec
Autor Mirjana Mikulec

Mirjana Mikulec proljeće započinje novom sezonom 'InDizajna', najdugovječnije TV emisije o unutarnjem uređenju u našoj regiji, a emitirane u 194 epizode

Izvor: Robert Gašpert

Dugoočekivano proljeće počinje na najbolji mogući način za mene i moj tim - novom, 19. sezonom ‘InDizajna’. Ova će sezona po mnogočemu biti posebna, a prije svega po malom, okruglom jubileju koji nas čini najdugovječnijom televizijskom emisijom o unutarnjem uređenju na ovim prostorima.

Izvor: Darko Mihalić

U deset godina emitirane su 194 epizode, snimljeno je više od 5000 minuta zanimljivih interijera, savjeta i inspiracija za opremanje doma te realizirano više od 1000 projekata u našem studiju. Bilo je tu i dizajnerskih prostora drugih dizajnera i arhitekata od New Yorka, Londona, Pariza, Stockholma, Beča, Budimpešte pa sve do Istanbula, a u potrazi za inspirativnim i atraktivnim prostorima snimalo se i po cijeloj Hrvatskoj. U ovoj sezoni prikazat ćemo neke zanimljive arhitektonske i dizajnerske projekte iz regije. U sjećanju će mi posebno ostati brojni nagradni makeoveri kojima iznenađujemo svoje gledatelje, kao i preuređenja s humanitarnom notom - za udruge, ustanove i obitelji u potrebi kako bi prostor u kojem borave bio funkcionalan i primjeren njihovim potrebama. Sretna sam što ćemo u novoj sezoni realizirati nekoliko takvih projekata. Nastavljamo donositi korisne savjete i prijedloge kako nešto možete sami napraviti te predstavljamo, što je uvijek važno prilikom uređenja interijera, trendove i svježe ideje.

Izvor: Darko Mihalić

Koji su stilovi uz moderniziranu klasiku, art deco i industrijski stil trenutačno ‘in’, doznat ćete u novim epizodama emisije ‘InDizajn’. Osim toga, očekuju vas prijedlozi uređenja u nijansama koje će vladati u idućim sezonama, prije svega tamnim (crna, zelena, plava) te sivoj i žutoj koje su Pantoneove boje godine. Nagradna rubrika ‘Iznenadi me’ prikazat će se u suvremenijem izdanju te će iz tjedna u tjedan donositi nove ideje, ali i odgovore na česta pitanja s kojima se susreću svi oni koji se sami uhvate ukoštac s uređenjem svog prostora. Vidimo se već ovu nedjelju prijepodne ispred malih ekrana!

Najčitanije

Najnovije