Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TAJNA ZARUČNIČKOG PRSTENA: Nikad nije kasno za ljubav, dokazala je to i Kate Hudson!

Proslavljena glumica i njena ljubavna priča inspirira i dokazuje da nikad nije kasno za pravu ljubav. Kate Hudson je naše novo lice s naslovnice

Kate Hudson Izvor: Instagram

Nikad nije kasno za pravu ljubav.

Uvjerila se u to i glumica Kate Hudson u 42. godini. Glazbeniku Dannyju Fujikawi, pristala je reći 'da' kada je prije nekoliko dana sedam godina mlađi Danny odlučio kleknuti pred nju i zaprositi je prstenom o kojem priča cijeli svijet. I nije poanta samo u prstenu niti u prosidbi. Njihova ljubavna priča sve je, samo ne obična. 

Hudson je prije Fujikawe bila u vezi s Chrisom Robinsonom s kojim je dobila danas 17-godišnjeg sina Rydera Russella Robinsona, dok je u odnosu s Mattom Bellamyjem prije 10 godina dobila Binghama Hawna Bellamyja. Kate je Dannyja upoznala sa 23 godine kada je bila trudna s Ryderom, a upoznale su ih Fujikawine polusestre Sara i Erin Foster, inače Hudsonine dobre prijateljice.

Kate Hudson i Danny Fujikawa Izvor: Instagram

Prijateljstvo koje je trajalo gotovo 15 godina promijenilo se 2016. godine kada ju je glazbenik pozvao na planinarenje. „Ono što sam mislila da će biti samo pješačenje s obiteljskim prijateljem, pretvorilo se u neočekivani prvi spoj. I ne, na tom prvom 'spoju' nisu napravljeni nikakvi pomaci.

Danny Fujikawa Izvor: Instagram

Njemu su trebali mjeseci da napravi prvi korak, jer prijateljstvo koje je trajalo 15 godina trebalo je dovesti na višu razinu kako bismo otvorili jedno drugome srca i osjetili čistu ljubav“, otkrila je prije nekoliko godina glumica poznata po ulogama u filmovima kao što su 'Kako se riješiti frajera u 10 dana', 'Rat među nevjestama' i 'Četiri pera'.

Ostatak priče pročitajte u novom broju časopisa Story koji na kioske izlazi 29. rujna 2021.

 Izvor: naslovnica

Magazin

Royals