Marin Čilić u utorak je proslavio 33. rođendan i tim povodom se oglasio na Instagramu te objavio obiteljsku fotografiju.

'Hvala svima za rođendanske želje. Zahvalan sam još jednu godinu oko sunca i moj prvi rođendan u četveročlanoj obitelji',napisao je tenisač.

Marin je podijelio preslatku fotografiju na kojoj on i dvije godine mlađa supruga Kristina Milković šetajuZagrebom držeći sina Balda (1) svaki za jednu ruku. Usto, s druge strane Čilić gura kolica sa svojim sinom, koji je rođen početkom rujna.

Tenisač se pohvalio i na Instagram storyju da mu je supruga za rođendan napravila tortu i da je bila jako ukusna.

Marin Čilić
Instagram 

Podsjetimo, Marin je 5. rujna objavio na Instagramu da su on i Kristina dobili drugog sina. 'Naša malena obitelj je narasla za još jednog člana. Zahvalni smo što možemo objaviti da je Baldov najbolji prijatelj stigao. Sada smo tim od četiri člana. Dječak je odlično i Kristina Milković je apsolutna rock-zvijezda. Jedva ga čekamo dovesti doma bratu', napisao je pokraj fotografije iz bolnice na kojoj drži sinčića za ruku.

Jedan od najslađih domaćih parova dobio je sina Balda u veljači 2020. Par se vjenčao 2018. u Cavtatu  nakon osam godina ljubavi.

Svadbeno slavlje održano je u tvrđavi Revelin.Lijepu i talentiranu Kristinu Marin je upoznao 2008. godine u Dubrovniku na Davis Cupu, gdje je ona radila kao hostesa, a prijateljstvo je brzo preraslo u ljubav.

Inače, Kristina je uvijek Čiliću najveća podrška na tribinama, no ne voli se eksponirati u javnosti pa ima privatni profil na Instagramu. Tenisač nerijetko objavljuje privatne fotografije i ističe koliko mu znači njegova obitelj.

Neke zajedničke trenutke lijepog para pogledajte u galeriji.

Instagram Marin Čilić i Kristina Milković