Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRAK JOJ OČITO GODI: Anja Alavanja pozirala u bikiniju i oduševila figurom

Voditeljica Anja Alavanja pozirala je u crnom kupaćem kostimu te je oduševila zavidnom figurom.

Anja Alavanja Izvor: Pixsell

Anja Alavanja nedavno se udala za ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca s kojim je u travnju dobila sina Dana. Par je s bebom otputovao na medeni mjesec u Rim, a sada su, ako je sudeći po njezinim objavama na Instagramu, 'skoknuli' do Splita. 

Anja Alavanja Izvor: Instagram

Voditeljica je pozirala pored bazena u crnom badiću te je ispijala kavu. Fanove je oduševila zavidnom figurom pet mjeseci nakon poroda. Kasnije je fotografijama otkrila kako je sinčića dala 'na čuvanje' konobaru restorana u kojem je bila.

Sin Anje Alavanje Izvor: Instagram

Da nema problema s bebom na putovanjima, Anja je otkrila u srpnju za Story.

Anja Alavanja Izvor: Instagram

'Dan je odličan na putovanjima. Ne smeta mu promjena mjesta, hotela, kreveta, nezahtjevna je beba gdje god boravimo. Jako je živahan i znatiželjan za svoju dob, pa je ili na rukama ili sisa. U kolicima ne želi biti dulje od pet minuta i ljuti se ako ga se negdje odloži. Nedavno sam bila s dečkima sama na moru, bez Vedrana. Bilo je jako zanimljivo, najblaže rečeno. Kupala bih se s njima dok ne vidim da se nožice u kolicima miču, tada sam trčala Danu jer bi se probudio. Ili bih kartala s dečkima Uno dok mali sisa. Ponekad si izgledam kao luda hippie mama. Poseban su nam izazov stepenice i traženje hlada s obzirom na to da beba do godinu dana uopće ne smije na sunce', ispričala je.

Inače, Alavanja iz bivšeg braka s glazbenikom i ekonomistom Željkom Romcem ima dva sina, Ivora i Jakova.

Fotografije Anje Alavanje pogledajte u našoj galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals