Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAMINA JE ZADNJA: Zbog nje Ronaldo još nije oženio Georginu, a presudila je i njegovoj vezi s Irinom

Majka Cristiana Ronalda utječe na velik dio njegovog privatnog života, a upućeni kažu da upravo zbog nje nijedna njegova veza nije završila brakom.

Cristiano Ronaldo, majka Dolores i Georgina Rodriguez Izvor: Instagram

Cristiano Ronaldo (36) iza sebe ima veze sa slavnim ljepoticama, no nijednu još nije odveo pred oltar, a kako su pisali strani mediji, za to je zaslužna njegova majka.

Prije nekoliko dana je španjolska Marca objavila da Dolores Aveironije zadovoljna sinovim odabirom Georgine Rodriguez (27) i ne želi da je oženi. Vjeruje da Georgina ne voli Cristiana nego tek u njemu vidi odličnu zaradu i takvo svoje mišljenje se Dolores ne trudi ni skrivati.

Marca je istaknula da isti stav kao Ronaldova mama ima i ostatak obitelj, koji su spremni na sve kako ne bi bilo vjenčanja između nogometaša i manekenke. No u isto vrijeme, Dolores je nedavno izjavila kako se lijepo slaže s Georginom.

Ovo nije prvi put da Cristianova majka koči napredak njegove veze, a javnost posebno pamti njegovu bivšu djevojku, rusku ljepoticu Irinu Shayk (35) s kojom je prekinuo 2015. Par se zaljubio 2010. nakon što se upoznao na snimanju reklame za jedan poznati brend. Pet godina kasnije su objavili da su raskinuli i tada su kružile glasine da manekenka nije bila u dobrim odnosima s Ronaldovom majkom s kojom je on veoma blizak i cijeni njezino mišljenje.

'Možemo potvrditi da je Irina Shayk prekinula petogodišnju vezu s Cristianom Ronaldom. Bila je bliska s njegovom obitelji tijekom cijelog njihova odnosa. Bilo kakve negativne glasine o Irini i Ronaldovoj obitelji netočne su i nisu utjecale na njihov raskid. Irina nema više nikakvih komentara o ovome', oglasio se model preko glasnogovornika.

No oni upućeniji i bliski nogometašu su potvrdili za medije da je Dolores presudila sinovoj ljubavi sa Shayk.

'Dolores je smatrala da Irina nije prava žena za Ronalda. Želi da nađe nekoga tko bi u budućnosti mogao ispunjavati ulogu majke za Cristiana Juniora. To nije bio prioritet za Irinu', ispričao je izvor blizak sportašu i njegovoj obitelji.

Saznalo se i da je Ronaldovu vezu s Irinom uništio njezin stav prema njegovoj majci. Naime, manekenka zbog lošeg odnosa s Dolores nije htjela doći na njezinu zabavu iznenađenja za 60. rođendan u Madeiri krajem 2014. Nogometaš je prvo uživao s Irinom na odmoru u Dubaiju, a onda je planirao slaviti s majkom. No njegova djevojka je odbila pridružiti mu se.

Cristiano Ronaldo i Irina Shayk Izvor: Profimedia

'Imali su toliko žestoku svađu da je Cristiano na kraju proveo Novu godinu samo sa svojim sinom. To je bio kamen spoticanja za njegovu i Irininu vezu, koja je krenula u lošem smjeru zadnjih mjeseci', rekao je izvor.

Strani mediji su pisali i da tijekom posjeta Madridu Shayk nije boravila u istoj kući s Ronaldovom majkom nego je bila u hotelu.

Ljudi bliski nogometašu sumnjaju da će ijedna žena biti dovoljno dobra za Dolores, čije on savjete najviše cijeni jer zna koliko se namučila da mu kao samohrana majka pruži sve potrebno u životu. Naime, Cristiano je imao teško djetinjstvo koje je obilježilo siromaštvo, dijelio je sobu s bratom Hugom, sestrama Liliannom i Elmom, a otac mu je bio ovisnik o alkoholu.

'Bio je pijanac. Nikada nisam vodio s njim normalan razgovor', rekao je svojedobno Ronaldo u emisiji Piersa Morgana i zaplakao. Njegov otac je preminuo kada je nogometaš imao 20 godina. 

Cristiano je još pažljiviji prema majci nakon što je u ožujku prošle godine imala moždani udar.

Inače, Dolores je u dokumentarcu o Ronaldu otkrila kako je razmišljala da pobaci sina. 'On je dijete koje sam htjela pobaciti. Bog nije želio da se to dogodi i blagoslovljena sam zbog toga, a Bog me nije kaznio', ispričala je. Priznala je da ju zbog toga sin zafrkava.

'Kaže mi: 'Nisi me htjela roditi, a vidiš kako ti sada pomažem'', rekla je.

Dolores se ranije držala dalje od Cristianova javnog života, ali 2017. je napravila Instagram, na kojem ju trenutno prati više od dva milijuna ljudi. Na svom profilu često dijeli fotografije sebe i obitelji.

Podsjetimo, Ronaldo je ljubio dosta poznatih dama među kojima su Kim Kardashian, Desire Cordero, Gemmu Atkinson i Luciu Villalon. 

Zajedničke fotografije nogometaša i majke Dolores pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals