Danijela Dvornik je i više nego uspješna influencerica. Na Instagramu ima preko 100.000 pratitelja, a otkrila nam je da je sve počelo prije otprilike šest godina.

Danijela Dvornik
Instagram Danijela Dvornik

'To je krenulo zahvaljujući mojoj kćeri. Imala sam Facebook pa sam tu pisala 'svašta nešto' i onda je Ella rekla 'moraš otvoriti Instagram'. Ništa to nije bilo planirano, stavila sam dvije fotografije pa 'što bude, bude'. U početku nisam pretjerano vodila brigu o statistikama i tim stvarima, nisam uopće shvaćala koliko je Instagram bitan. Malo po malo sam shvatila kako funkcionira u odnosu na Facebook, počela sam onda brinuti o sadržaju i o tome kako privući ljude. Ella mi je tu uvelike pomogla, uz njezine savjete to je onda krenulo', ispričala nam je.

Danijela Dvornik
Instagram Danijela Dvornik

Na naše pitanje može li se lijepo zaraditi od društvenih mreža, Danijela odgovara: 'Pa može, to je jedan dobar posao. Stvar je u tome imaš li sadržaj koji ljude interesira da pročitaju. Ja imam svoju ciljnu grupu, žena uglavnom, koje su mojih godina i mlađe te se poistovjećuju s nekim mojim temama. Ja se stvarno trudim da to bude maksimalno realistično, a ne da bude ispričana bajka. Biram s kim ću raditi, želim ostati ljudima koliko-toliko vjerna u smislu da ono što pričam zaista i mislim. Trudim se da kroz proizvode koje koristim radim objave i da dam svoje osobno mišljenje o nečemu'.

Supruga preminulog kralja funka Dine Dvornika ističe kako Instagram nije nešto čime se opterećuje.

'Ja uopće ne želim da mi Instagram bude opsesija i stres. Uopće o tome ne razmišljam, nemam pojma gdje će Instagram završiti, hoće li se za par godina pretvoriti u nešto drugo, hoće li biti još bolji i produktivniji, nemam pojma. Što se treba dogoditi, dogodit će se, dok ide - ide, ne opterećujem se time. Nemam taj pristup Instagramu u smislu 'sutra moram zaraditi još ovoliko, a preksutra još onoliko'. Drago mi je da ljudi imaju dobar i pozitivan feedback, to mi je najvažnije', poručila je.

Danijela Dvornik
Instagram 

A evo što kaže je li Ella ponosna na nju. 'Naravno da je ponosna, ali ja sam više ponosna na nju, ona to baš lijepo radi', smatra. I dok je Ella, osim na Instagramu, aktivna i na TikToku, Danijela se ne vidi na toj društvenoj mreži.

'Kad mi netko kaže 'TikTok', preznojim se', rekla je kroz smijeh, a potom zaključila: 'Ima dobrih fora, ali i dosadnih, ponavljaju se'.

Fotografije Danijele Dvornik pogledajte u našoj galeriji:

Instagram Danijela Dvornik