Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OD ŽIVOTA U 'SJENI' MUŽA DO OBOŽAVANE INFLUENCERICE: 'Za to krivim Ellu, ja sam stavila dvije fotke pa što bude'

Danijela Dvornik nam je ispričala kako je počela njezina influencerska karijera.

Ella i Danijela Dvornik Izvor: Instagram

Danijela Dvornik je i više nego uspješna influencerica. Na Instagramu ima preko 100.000 pratitelja, a otkrila nam je da je sve počelo prije otprilike šest godina.

Danijela Dvornik
Danijela Dvornik
Izvor: Instagram

'To je krenulo zahvaljujući mojoj kćeri. Imala sam Facebook pa sam tu pisala 'svašta nešto' i onda je Ella rekla 'moraš otvoriti Instagram'. Ništa to nije bilo planirano, stavila sam dvije fotografije pa 'što bude, bude'. U početku nisam pretjerano vodila brigu o statistikama i tim stvarima, nisam uopće shvaćala koliko je Instagram bitan. Malo po malo sam shvatila kako funkcionira u odnosu na Facebook, počela sam onda brinuti o sadržaju i o tome kako privući ljude. Ella mi je tu uvelike pomogla, uz njezine savjete to je onda krenulo', ispričala nam je.

Danijela Dvornik
Danijela Dvornik
Izvor: Instagram

Na naše pitanje može li se lijepo zaraditi od društvenih mreža, Danijela odgovara: 'Pa može, to je jedan dobar posao. Stvar je u tome imaš li sadržaj koji ljude interesira da pročitaju. Ja imam svoju ciljnu grupu, žena uglavnom, koje su mojih godina i mlađe te se poistovjećuju s nekim mojim temama. Ja se stvarno trudim da to bude maksimalno realistično, a ne da bude ispričana bajka. Biram s kim ću raditi, želim ostati ljudima koliko-toliko vjerna u smislu da ono što pričam zaista i mislim. Trudim se da kroz proizvode koje koristim radim objave i da dam svoje osobno mišljenje o nečemu'.

Supruga preminulog kralja funka Dine Dvornika ističe kako Instagram nije nešto čime se opterećuje.

Povezane vijesti

'Ja uopće ne želim da mi Instagram bude opsesija i stres. Uopće o tome ne razmišljam, nemam pojma gdje će Instagram završiti, hoće li se za par godina pretvoriti u nešto drugo, hoće li biti još bolji i produktivniji, nemam pojma. Što se treba dogoditi, dogodit će se, dok ide - ide, ne opterećujem se time. Nemam taj pristup Instagramu u smislu 'sutra moram zaraditi još ovoliko, a preksutra još onoliko'. Drago mi je da ljudi imaju dobar i pozitivan feedback, to mi je najvažnije', poručila je.

Danijela Dvornik Izvor: Instagram

A evo što kaže je li Ella ponosna na nju. 'Naravno da je ponosna, ali ja sam više ponosna na nju, ona to baš lijepo radi', smatra. I dok je Ella, osim na Instagramu, aktivna i na TikToku, Danijela se ne vidi na toj društvenoj mreži.

'Kad mi netko kaže 'TikTok', preznojim se', rekla je kroz smijeh, a potom zaključila: 'Ima dobrih fora, ali i dosadnih, ponavljaju se'.

Fotografije Danijele Dvornik pogledajte u našoj galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals