Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZA ZARAZNOG OSMIJEHA, KRILO SE MNOGO TUGE: Evo kako 30 godina nakon izgleda najpoznatilja 'Dadilja' 

Fran Drescher proslavila se ulogom dadilje Fran Fine u popularnoj humorističnoj seriji, a iza sretnog lica, dogodilo se mnogo tragedije.

Fran Drescher Izvor: Instagram

Najpoznatija 'Dadilja' na svijetu danas slavi 64. rođendan.

Glumica Fran Drescher, prije skoro je tri desetljeća žarila i palila malim ekranima, a zahvaljujući mladolikom izgledu, nitko joj ne bi pripisao godine koje je napunila. Uloga Fran Fine donijela joj je svjetsku slavu, a obilježili su je vrcava narav, specifičan, nazalni glas i pomalo neobičan izgled jedne dadilje. Publiku diljem svijeta nasmijavala je sarkastičnim humorom i scenama iz svakodnevnog života ispričanih na šaljiv način.

Fran Drescher Izvor: Instagram

 A iako je mnogi pamte po zaraznom osmijehu, malo je onih koji znaju da se iza te vedre vanjštine krilo mnogo tuge i tragedije. Naime, osim u 'Dadilji', vrlo je uspješnu ulogu zabilježila i u sitcomu 'Sretno razvedeni' u kojem je glumio i njezin bivši suprug Peter Marc Jacobson, s kojim je bila u braku od 1978. do 1999. godine. Upravo je njezin suprug svjedočio strašnom događaju 1985. godine, kada su u njihov dom upala dvojica naoružanih provalnika. Jedan je silovao Fran, a drugi njezinu prijateljicu, dok su Petera vezali i prekrili mu oči povezom.

No, ovdje tragedijama nije bio kraj. 2000. je godine saznala da boluje od raka grlića maternice, a godinu se dana ranije razvela od supruga koji je kasnije priznao da je homoseksualac. Njih su dvoje i dalje u prijateljskim odnosima što možemo vidjeti na zajedničkim fotografijama koje objavljuju na Instagramu. 

Fran Drescher i Peter Marc Jacobson Izvor: Instagram

 Ipak, prošle je godine otkrila da sretno živi kao slobodna žena. 'Mislim da sam morala vrlo svjesno raditi na tome da ne budem ovisna ili prestrašena biti sama i samostalno raditi. Zaista sam morala uložiti napor da krenem dalje. I mislim da sam sada dobro', rekla je tada glumica. Svejedno, priznala je i da ima prijatelja s povlasticama s kojim se zabavlja, iako nije otkrila o kome je riječ.

Kako glumica izgleda danas, a kako je izgledala na vrhuncu karijere, pogledajte u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals