Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKRIVALA GA MJESECIMA: Prvi put pokazala lice sina kojeg do 18. rođendana želi odgajati rodno neutralno

Emily Ratajkowski prvi put je pokazala lice sina Sylvestera Apolla kojeg je rodila početkom ožujka.

Emily Ratajkowski Izvor: Instagram

Emily Ratajkowski (30) svaki djelić svog života otkriva na društvenim mrežama, ali lice sinčića Sylvestera Apolla skrivala je mjesecima.

'Ti si anđeo',napisala je manekenka uz prvu fotografiju svog djeteta. Sylvester sjedi na fotelji i začuđeno gleda u nju. Druga fotografija njezinog sinčića je još slađa i na njoj sjedi u restoranu i smješka se dok mu Emily stavlja kapu na glavu.

Emily Ratajkowski i sin Sylvester Apollo Izvor: Instagram

Ratajkowski je brojne pratitelje na Instagramu iznenadila jer dosad nije pokazivala Sylvesterovo lice, a rodila ga je početkom ožujka. Uvijek je okretala sina leđima na fotografijama. 

Emily Ratajkowski i sin Sylvester Apollo Izvor: Instagram

Podsjetimo, Emily je 11. ožujka otkrila na Instagramu da je dobila sina s redateljem Sebastianom Bearom-McClardom (39). 'Sylvester Apollo Bear pridružio nam se na zemaljskoj strani. Sly je stigao 8. ožujka 2021. na najneralnije, najljepše i najviše ljubavlju ispunjeno jutro u mom životu', napisala je manekenka uz fotografiju na kojoj doji sina.

Emily je od 2018. u sretnom braku, a proslavila se 2013. kada se pojavila u spotu Robina Thickea za hit 'Blurred Lines'.

Povezane vijesti

Magazin

Royals