Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IBRAHIMOVIĆEVA SPEKTAKULARNA PROSLAVA ROĐENDANA: Na slavlje stigla i samozatajna supruga koju navodno vara

Zlatan Ibrahimović u veliko društvu proslavio je 40. rođendan, a gost iznenađenja bila je pjevačica Nada Topčagić.

zlatan ibrahimović Izvor: Instagram

Jedan od najbogatijih i najpoznatijih nogometaša današnjice, Zlatan Ibrahimović, napunio je 40 godina, a okrugli rođendan proslavio je u velikom stilu.

U Hyatt hotelu u Milanu u društvu bliskih prijatelja, veselo je proslavio i to uz poseban nastup njegove omiljene pjevačice Nade Topčagić. Pjevačica je nastup započela s najdražom Ibrahimovićevom pjesmom ‘Jutro je’, on nije krio oduševljenje.

zlatan ibrahimović Izvor: Instagram

Fotografije i videa s veselog slavlja, Nada je objavila na svom Instagram profilu, gdje se pojavila i fotografija Ibrahimovićeve 11 godina starije životne partnerice Helene Seger, koja se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti. U vezi su od 2002. godine, a zajedno imaju dvojicu sinova, Maximiliana i Vincenta. Ipak, šuškalo se kako mu plavokosa ljepotica u početku nije bila jedina, a iste su glasine krenule i prije nekoliko mjeseci, nakon što je snimio reklamu s talijanskom sportskom voditeljicom Dilettom Leottom koju mnogi smatraju najljepšom novinarkom na svijetu. Zlatan i Helena ovakve glasine nikada nisu komentirali, no istina je da pravu istinu znaju samo oni.

zlatan ibrahimović Izvor: Profimedia

Nogometaš bosanskohercegovačkih, ali i hrvatskih korijena uvijek je iskreno govorio o svojim skromnim počecima. 'Nitko nije vjerovao u moj uspjeh. Svi su me ogovarali, ponižavali, nazivali pogrdnim imenima. Mislili su da ću propasti jer imam dugački jezik. Ja sam svejedno sanjao i eto me ovdje. A gdje su oni koji su me blatili? Sada mogu pojesti svoje riječi, to je moj najveći trofej', poručio je jednom prilikom Zlatan.

Više fotografija sa slavlja i Zlatana i njegove obitelji pogledajte u fotogaleriji!

Povezane vijesti

Magazin

Royals