Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NJEMU NE SMETA ŠTO JE 'OŽENIO UČENICU': Da su u sedmom nebu, točnije na medenom mjesecu, vidi se na bajkovitim fotkama

Brat Teodore Džehverović, Sava Džehverović, oženio je 15 godina mlađu Adrianu Kadar, a sada već nekoliko dana uživaju na Santoriniju.

Sava Džehverović i Adriana Kadar Izvor: Instagram

Brat poznate srpske pjevačice Teodore Džehverović, Sava Džehverović, nedavno je oženio svoju 15 godina mlađu odabranicu, Adrianu Kadar. Početak njihove veze, budući da su se upoznali dok je Sava Adriani predavao u srednjoj školi te razlika u godinama uvijek su bili predmet osude u medijima, ali i u javnosti.

Sava Džehverović i Adriana Kadar Izvor: Instagram

Njihovo je vjenčanje danima bilo glavna tema regionalnih medija, a sada svoje pratitelje oduševljavaju bajkovitim fotografijama s medenog mjeseca. Otputovali su u Grčku, točnije na Santorini, gdje uživaju već neko vrijeme.

I dok su se 35-godišnji Sava i 20-godišnja Adriana često nalazili na meti loših komentara, mlada je influencerica jasno dala do znanja da joj do njih nije stalo. 'Sad, iskreno da kažem, baš me briga, ali onako baš, zato što sam presretna i zato što mi je tako lijepo u svojoj koži. Sve ono o čemu sam sanjala mi se ostvarilo, boli me briga za nekog tamo tko sjedi za kompjuterom i piše hejt komentare', napisala je Adriana jednom na Instagramu.

A o njihovom se odnosu oglasila i Savina sestra, popularna Teodora.

Teodora Džehverović i Adriana Kadar Izvor: Instagram

'Moj brat se oženio i to s osobom koju jako voli. To je jedna iskrena ljubav, i ne bih previše pričala o njima. To je jedna posebna ljubav i ne postoje riječi kojima bih opisala njihov odnos. Drago mi je što su izdržali i što je Dada pored mog brata i nadam se da će ona biti majka njegove djece. Bilo mi je samo u glavi samo da sve prođe kako treba', komentirala je Teodora u emisiji 'Hype Specijal'.

Romantične fotografije s medenog mjeseca mladenaca, pogledajte u našoj galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals