Pod geslom Sačuvajmo zdrave dojke dm-drogerie markt, P.I.N.K. - life i Story već treću godinu zaredom nastavljaju sveobuhvatnu akciju Pink Ribbon radi kontinuiranog osvještavanja važnosti borbe protiv raka dojke, što je prepoznala i šira javnost.

Projektom se prikupljaju financijska sredstva za kupnju opreme zdravstvenim ustanovama u svrhu poboljšanja dijagnostike, liječenja i rehabilitacije oboljelih i operiranih žena od karcinoma dojke, kao i za rad udruge P.I.N.K. - life u pogledu provođenja edukativnih programa i psihološkog savjetovanja. Ovogodišnjom donacijom predviđena je otplata ultrazvučnog uređaja na Odjelu onkologije KBC-a Rebro – Petrova bolnica.

Inicijativu su podržale i ambasadorice projekta Leonarda Lončar, Tihana Harapin Zelepugin te Lana Jurčević koje će krasiti i ovogodišnju naslovnicu izdanja Story Pink.

Leonarda i Zvonimir Boban
Story 

Posebnu pozornost na press konferenciji privlačila je Leondarda Lončar koja se nedavno vratila iz Švicarske nakon razvoda od nogometaša Zvonimira Bobana nakon 32 godine ljubavi i petero djece.

Iako je par slovio za jedan od najskladnijih na domaćoj sceni, ljubav se ugasila, a Leonarda je postala rado viđen gost zagrebačkih evenata, dok javnost komentira kako je i dalje jednako prekrasna kao nekad.

Leonarda se često mogla vidjeti i u društvu bliske prijateljice, pjevačice Nine Badrić, a na današnjoj konferenciji zablistala je u traper izdanju od glave do pete s upečatljivim detaljima, kao što su zeleni rajf i smeđi remen oko struka. Modna dizajnerica je oduvijek bila poznata po unikatnom stilu koji nitko ne nosi kao ona.

Kako se Leonarda mijenjala kroz godine, pogledajte u našoj galeriji.

Story Leonarda Lončar