Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JEDNA OD NAJLJEPŠIH HRVATICA OBJAVILA FOTKU IZ DJETINJSTVA: Iza haljine s točkicama stoji posebna priča

Sementa Rajhard je objavila fotografiju iz djetinjstva i otkrila priču iza nje.

Sementa Rajhard Izvor: Instagram

Sementa Rajhard (30) prisjetila se djetinjstva i pratiteljima na Instagramu otkrila zanimljivu priču iza svoje fotografije na kojoj pozira sa šeširom u zelenoj haljini s točkicama.

'Ovu haljinu sam vidjela na curici koja je došla s mamom na vožnju u naš lunapark, negdje u Lici. Rekla sam svojoj mami da mi se jako ta haljina sviđa, ali baš, baš jako zelena s bijelim točkicama, šivana po mjeri. Wouu. Sjećam se tog dana.... Mama je htjela vidjeti imam li hrabrosti u sebi već sa šest godina (ljeto prije prvog razreda). Napravila je genijalnu stvar, htjela je vidjeti moju snalažljivost, rekla mi je da odem do curice i njezine mame i pitam otkud je haljina i da li bi mi prodala haljinu? Mislite li da sam to dobro obavila? 1997.',ispričala je glumica i pjevačica.

Sementina priča je oduševila njezine pratitelje. 'Ajme! Prekrasna djevojčica', komentirala je Ecija Ivušić.

Inače, Rajhard se 2019. udala za građevinskog poduzetnika Vanju Brundulu što je uspješno skrivala do prosinca 2020. kada je sretnu vijest potvrdila za Story.hr. 'Bilo je prekrasno, u okruženju obitelji. Nismo oko toga htjeli raditi veliku vijest, niti smo htjeli medijsku pažnju. Već je prošlo više od godinu dana, planiramo i svadbu, no to nam ipak mora vrijeme u svijetu, koje nas je trenutno sve pozatvaralo u domove, dopustiti', ispričala je.

Kruna njihove ljubavi je bilo rođenje kćerkice Stelle u travnju prošle godine.

Povezane vijesti

Magazin

Royals