Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'APSOLUTNO SAM SPREMAN POSTATI OTAC': Jedan od najomiljenijih glumaca u regiji čeka prvo dijete

Glumački par Andrija Milošević i Aleksandra Tomić čekaju svoje prvo dijete.

Andrija Milošević i Aleksandra Izvor: Instagram

Glumački par Andrija Milošević, domaćoj publici najpoznatiji po seriji Andrija i Anđelka, i njegova partnerica Aleksandra Tomić čekaju svoje prvo dijete.

'Kad su saznali da će postati roditelji, Andrija i Sandra su skakali od zadovoljstva. To im je bila velika želja koja im se sada ispunila. Mnogi su im već sada predvidjeli da će biti brižni roditelji, a to se vidi kada se s djecom svojih prijatelja igraju. Sandra je odlučila da će se povući iz kazališta kako bi se posvetila trudnoći. Sretne vijesti rekli su samo najbližima', ispričao je izvor blizak paru za srpski Blic.

Iako par zasad nije službeno potvrdio ovu vijest, oboje su u ranijim intervjuima otvoreno govorili o tome da žele postati roditelji.

'Apsolutno sam spreman postati otac i ne plašim se toga. Želim to i bit će. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda jednostavno dođete do jednog momenta kada pomislite na to. U stvari, istinski morate živjeti život bez kalkulacija. To je poanta priče. Ne možete kalkulirati ništa, a posebno ne djecu. Sve mora ići iz ljubavi', ispričao je ranije Andrija.

Inače, Andrija i Aleksandra u vezi su već deset godinaa na pitanje namjerava li stati pred oltar glumac je odgovorio: 'Planiraj da ti se bog smije'.

Povezane vijesti

Magazin

Royals