Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRINC WILLIAM JE TREBAO IMATI DRUKČIJE IME: Diana se predomislila zbog jednog razgovora Charlesa s ljubavnicom 

Ime princa Williama je trebalo je biti drukčije, kako tvrdi autor kraljevske biografije Robert Lacey.

Princ William, princeza Diana i princ Charles Izvor: Profimedia

Kad pomislimo da više nema tajne o kraljevskoj obitelji koju nismo saznali, pojave se nove, zanimljive informacije.

Posljednja se tiče princa Williama koji je navodno trebao dobiti drukčije ime, no njegova majka Diana je donijela konačnu odluku. Kako je već dugo poznato javnosti, brak princa Charlesa i princeze je bio na klimavima nogama jer je on bio zaljubljen u svoju sadašnju suprugu Camillu Parker. Diana je čula njihove telefonske razgovore i navodno se žalila zbog njihove afere kraljici Elizabeti II.

Unatoč tome što su bili u lošim odnosima, Charles je, kada je Lady Di nosila njihovo prvo dijete, inzistirao da dobije ime Arthur. Jedan od autora kraljevske biografije Robert Lacey, rekao je za People da je princeza željela manje robusno ime za svog sina.

Povezane vijesti

No jedan od glavnih razloga navodno je bio i taj što je Charles jednom prilikom rekao tada ljubavnici Camilli da bi volio da mu rodi djecu, kao i da bi sina nazvao Arthur. To je Diana čula te ni pod kojim uvjetom nije željela to ime za svog prvog sina.

'Inzistirala je da bude William, iako mu nikad nije otkrila da zna za njegov razgovor s Camillom', istaknuo je Robert. Williamovo srednje ime je Philip po sada već njegovom pokojnom djedu, princu Philipu i Luis po lordu Louisu Mountbattenu.

Povezane vijesti

Magazin

Royals