Današnji život i stil vojvotkinje od Cambridgea, 39-godišnje Catherine Middleton, u mnogočemu se razlikuje od života kojeg je živjela prije nego je ušla u ozbiljnu vezu s princom Williamom i naposlijetku kročila u kraljevsku obitelj 2011. godine. 

Rumenih obraščića, mlada Kate vrijeme je provodila sa sestrom Pippom Middleton. Oduvijek su sestre bile dio britanske elite, no stekle su naziv 'sestre Wisteria' po cvijeću.

'Izuzetno su lijepe, divno mirišu i imaju sposobnost penjanja', govorkalo se o Kate i Pippi. 

Voljele su tulumariti, nisu bile toliko elegantne kao danas, a Kate je prije Williama bila i s nekoliko drugih dečkiju iz svoje okoline.

Fotografije iz prošlosti vojvotkinje Kate pogledajte u galeriji.

Profimedia Kate Middleton kao djevojka

Ipak, na sveučilištu na kojem je studirala dogodio se sudbonosan susret s princem Williamom. Par se počeo nalaziti 2003. godine, a četiri godine kasnije su prekinuli. Kate je, naime, pozvala princa na proslavu Nove godine u Škotskoj. Prvo je pristao, a onda se predomislio, a ona s njim i njegovom obitelji nije mogla slaviti jer tada još nije bila članica kraljevske obitelji. 

Princ William
Story 

William se potom vratio u vojsku, a agresivni paparazzi dodatno su razdrmali njihov odnos. Tri mjeseca bili su razdvojeni, a za to vrijeme William je viđen kako flertuje s drugim ženama. Sve to kumovalo je prekidu. 

Četiri mjeseca kasnije par se pomirio i otad među njima stvari idu samo uzbrdo. Godine 2010. su se zaručili, a vjenčali su se godinu dana kasnije. Danas imaju troje djece, osmogodišnjeg Georgea, šestogodišnju Charlotte i trogodišnjeg Louisa.