Jedan od po mnogima najomiljenijih kraljevskih parova, supružnici Kate i William, 29. travnja su proslavili 10. godišnjicu braka, a preslatki obiteljski video koji su tim povodom podijelili putem društvenih mreža nikoga nije ostavio ravnodušnim. Njihovi mališani, sedmogodišnji princ George, šestogodišnja princeza Charlotte i trogodišnji princ Louis i ovaj su put osvojili mnogobrojne obožavatelje diljem svijeta, a nakon što je prošlo njihovih pet minuta slave, na red je došla mama Kate, odnos, poklon koji je povodom deset godina braka dobila od voljenog Williama.


Naime, kako piše The Sun, na posljednjim fotografijama na kojima pozira sa suprugom, 39-godišnja vojvotkinja na sebi nosi dijamantnu ogrlicu u obliku cvijeta, a kako je do sada nismo vidjeli s istom, mnogi pretpostavljaju kako je upravo ovaj zadivljujući komad nakita poklon princa Williama povodom okrugle godišnjice. Cvjetni dizajn potpisuje brend Asprey, a 18-karatnu ogrlicu od bijelog zlata može se nabaviti po cijeni od 12 350 dolara, odnosno, oko 78 tisuća kuna.

www.asprey.com
Screenshot www.asprey.com

Podsjećamo, William i Kate vjenčali su se 29. travnja 2011. godine. U Velikoj Britaniji taj dan je proglašen praznikom, a koliki je događaj bilo samo vjenčanje govori i podatak da je svečanu ceremoniju preko malih ekrana pratilo nevjerojatne tri milijarde ljudi, a preko interneta oko 70 milijuna gledatelja.