Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saint Laurent revija među ledenjacima i vodopadima

U srcu divlje prirode

 Izvor: Instagram

'Nikada u životu nisam vidjela ovako nešto lijepo',najčešći je komentar na najnoviju reviju Saint Laurenta koja je održana na lokacijama koje oduzimaju dah. Nastavljajući graditi svoju viziju žene, kreativni direktor luksuznog brenda, Anthony Vacarello odlučio je odjevne komade iz nove kolekcije, predstaviti u bajkovitoj prirodi. Planine, sante leda i vodopadi ovoga su puta upotpunili modnu priču, ali joj i dali jednu potpuno novu dimenziju, no iz odnosa s javnošću brenda, nisu otkrili na kojim se točno lokacijama snimalo. 

Revija Saint Laurent
Izvor: YouTube

Vjetar koji je puhao kroz napušteni krajolik, mračno, olujno more i ledenjaci nadmašili su sve pozornice i reflektore svijeta. 'Kad sam razmišljao o reviji na umu sam imao ovo mjesto. Razmišljao sam kao redatelj. Želja mi je bila da se djevojke nalaze u pejzažima u koje ih nikada ne biste stavili i u koje ne pripadaju. Želio sam da su ta mjesta toliko grandiozna da vjerno dočaraju koliko smo u odnosu na njih maleni i prolazni', rekao je dizajner Anthony Vaccarello. 

Ovom revijom i videom dizajner je želio ukazati na paralelu između intenziteta prirode i ženstvenosti, poštujući moć obostranog strahopoštovanja. 'Ovo je toliko mistično, moćno i prekrasno. Definitivno pomak u modnom svijetu koji ukazuje da ipak postoji nešto ljepše, važnije i savršenije od običnih krpica i modnih dodataka', komentar je na društvenim mrežama.

Magazin

Royals