Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAJA ŠUPUT REKREIRALA KOREOGRAFIJU STARU 26 GODINA: Sjećate li se da je plesala uz Velinu na 'Sherry Sherry'?

Maja Šuput je sa svojom prijateljicom za svoj 42. rođendan rekreirala koreografiju staru 26 godina kada je bila prateća plesačica Velini u spotu za 'Sherry Sherry'.

Maja Šuput Izvor: Screenshot YouTube


Svi se sjećamo Enjoya MajeŠuput i njihovih hitova iz mladosti, pogotovo onog stiha '17 mi je godina, još se nisam ljubila'. Mislimo da nema tinejdžerice koja ju nije pjevala.

No, jeste li znali da je Maja Šuput jedne od svojih prvih koraka u glazbenoj industriji napravila kao plesačica u spotu Veline Oršolić za pjesmu 'Sherry, Sherry'? U vrijeme kada je u Hrvatskoj vladala dance ludnica, angažman u spomenutom spotu pomogao joj je 'srediti' njen otac i glazbeni menadžer, pokojni BorisŠuput.

Sada, kada je u Hrvatskoj dosegnula zvjezdani status, mediji nju i njenu obitelj prate u stopu i nema priče o njoj koju ljudi ne pročitaju, istovremeno se 'praveći' da im ide na živce.

Tako je medijski bio popraćen injen 42. rođendan, a sada dolaze detalji s proslave. Osim što smo doznali da su joj gosti bili dugogodišnji prijatelji MarkoGrubnić, frizer ZvonimirFranić, vizažistica LadaMitrašinović, među njima je bila i TinaJembrih s kojom je Maja plesala u spotu Veline Oršić.

Posebno nam je zanimljiv trenutak za izdvojiti bio Majin i Tinin ples. Na oduševljenje okupljenih rekreirale su koreografiju iz spota iz 1995. godine kada je Maja nosila ružičastu periku, crnu kožnu haljinicu i čizme iznad koljena. Video plesa objavio je Grubnić na svom Instagram storyju.

Pogledajte

00:26
Maja Šuput rekreirala stari ples
Maja Šuput rekreirala stari ples
Izvor: Instagram (Marko Grubnić)
Izvor: Instagram (Marko Grubnić)

Sada, 26 godina kasnije, Maja je na svom rođendanu zasjala u mini-haljini s detaljima oko struka koje je zaista teško opisati. Nismo sigurni ni da znamo što joj je to točno na glavi. Procijenite sami.

maja suput Izvor: Instagram

Povezane vijesti

Magazin

Royals